ASUS M5A78L-M/USB3 alaplap


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

AM3+ platformra épülő alaplap EPU tápellátás-optimalizálással AM3+ CPU-k támogatására felkészített Turbo Key- Touch-n-Boost! ASUS EPU- Rendszerszintű energiamegtakarítás Anti-Surge (tú Teljes leírás >

Termékleírás

AM3+ platformra épülő alaplap EPU tápellátás-optimalizálással
AM3+ CPU-k támogatására felkészített Turbo Key- Touch-n-Boost! ASUS EPU- Rendszerszintű energiamegtakarítás Anti-Surge (túlfeszültség elleni védelem) - A folyamatos Power Guardian funkció megvédi a rendszert a veszélyektől Core Unlocker-Engedje szabadjára a valódi teljesítményt KIZÁRÓLAG szilárd kondenzátorok - Kizárólag kiváló minőségű polimerkondenzátorok
AMD® FX™ /Phenom™II /Athlon™II /Sempron™ 100 sorozatú processzorok

Ez az alaplap az AMD® többmagos, dedikált L3 gyorsítótáras, AM3+ foglalatú processzorait támogatja, és még jobb túlhajtási lehetőségeket kínál, alacsonyabb fogyasztás mellett. Kezeli a kétcsatornás DDR3 memóriákat és akár 5200 MT/s sebességre is képes felgyorsítani az adatátvitelt a HyperTransport™ 3.0 alapú rendszersín segítségével. Az alaplap támogatja az új, 32 nanométeres gyártási eljárással készült AMD® CPU-kat is.

Kétcsatornás DDR3 2000(O.C) támogatása

Az alaplap 2000(O.C.)/1866(O.C.)/1800(O.C.)/1600(O.C.)/1333/1066 megahertzes DDR3 memóriákat kezel, hogy megfeleljen a legmodernebb operációs rendszerek, 3D-grafikák, multimédiás és internetes alkalmazások nagy sávszélesség-igényeinek. A kétcsatornás DDR3 architektúra megnöveli a rendszermemória sávszélességét, ezzel is növelve az összteljesítményt.

EPU

Rendszerszintű energiamegtakarítás
Az ASUS EPU (Energy Processing Unit) technológia észleli a számítógép aktuális terhelését, és valós időben, intelligens módon mérsékli a legfontosabb összetevők energiafogyasztását, így teljes rendszerre kiterjedő energiahatékonyságot biztosít, amelynek köszönhetően a felhasználó energiát és pénzt takaríthat meg.

USB 3.0 támogatás

Élvezze a 4,8 Gb/s sebességű átvitelt az USB 3.0-val – a legújabb adatátviteli szabvánnyal. Az új generációs alkatrészekkel és komponensekkel egyszerűen összekapcsolható USB 3.0 az adatokat tízszer gyorsabban viszi át, ugyanakkor visszamenőleg kompatibilis az USB 2.0-ás komponensekkel.

Gyártó
Asus
Processzor gyártója
AMD
Processzor foglalat
Socket AM3
Memória helyek száma
4 db
Memória típusa
DDR3
Integrált videokártya
Van
Sata meghajtók száma
6 db
USB portok száma
12 db

Az olcsó.hu ASUS M5A78L-M/USB3 alaplap árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy ASUS M5A78L-M/USB3 alaplap vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.