ASUS B85M-K alaplap


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

.B85-ös lapkakészletű micro-ATX alaplap fantasztikus integrált grafikus kártyával és szupergyors USB 3.0 kapcsolattal - Új UEFI BIOS – Barátságosabb, egyszerűbb és természetesebb módon Teljes leírás >

Termékleírás

.B85-ös lapkakészletű micro-ATX alaplap fantasztikus integrált grafikus kártyával és szupergyors USB 3.0 kapcsolattal

- Új UEFI BIOS – Barátságosabb, egyszerűbb és természetesebb módon kezelhető, még több hasznos információval
- USB 3.0 Boost (UASP-támogatás) – A normál USB 3.0-nál 170 százalékkal gyorsabb
- AI Suite 3-Az innovatív ASUS-funkciók egyetlen pontból elérése
- GPU Boost-Feszegesse csak az iGPU korlátait!
- EPU - Mindenre kiterjedő energiatakarékosság és részletes CPU-fogyasztási beállítások

.Új UEFI BIOS – Barátságosabb és természetesebb módon kezelhető

Az exkluzív EZ módban további hasznos információk segítik a még egyszerűbb használatot

A sajtó által is méltatott ASUS UEFI BIOS a lehető legsimábban működő, egérrel is kezelhető, grafikus BIOS, amely most további intuitívabb funkciókkal és egyedi gyorsmenüvel segíti a kedvenc BIOS-oldalak és a sűrűn módosított beállítások elérését. Akár kisebb jegyzetek is beírhatók a BIOS-ba a jövőbeni tájékozódáshoz, megtekinthető a módosított beállítások és módosítások naplója, valamint akár át is nevezhetők a SATA-csatlakozók. Az EZ mód megjelenése is megújult, és olyan további felhasználóbarát funkciók kerültek bele, mint a ventilátorok részletes vezérlési lehetőségei, XMP profilbeállítások, SATA-információk és az óra gyors állítási lehetősége. Mindezek együtt tökéletesítik a BIOS-használat élményét.

.1. Gyors időigazítás

EZ módban egyszerűen, az egérrel módosítható a dátum és az idő.

.2. EZ XMP beállítások

UEFI BIOS EZ módban gyorsan alkalmazhatók az XMP-beállítások, amitől javul a DRAM teljesítménye.

.3. EZ ventilátorbeállítások

A közösség oldaláról jelentkező igény kiszolgálására bekerült az EZ módba a ventilátorok részletes beállítási lehetősége is: gyorsan válthat a gyors hűtésre vagy a zajszint csökkentésére szolgáló profilok között.

.4. SATA-információk

Az egyes SATA-csatlakozók részletes adatai az eszközök egyszerű felismeréséhez.

.Kedvencek

Gyűjtse az összes kedvenc funkciót egy oldalra

Az F4 vagy a jobb egérgomb megnyomására – speciális módban – felvehet beállításokat a Kedvencek közé, így sok időt takaríthat meg később a kereséseknél, és még gyorsabbá válhat a rendszer hangolása.

.Gyorsmenü

Egyetlen gombnyomás a gyakran használt beállítások alkalmazásához és eléréséhez

Amint említettük, az F4 vagy a jobb egérgomb megnyomásával készíthet saját gyorsmenüt a gyakran használt beállításokhoz. Ezeket azután azonnal elérheti az F3 gyorsbillentyű megnyomásával.

.Gyors jegyzet

Nem kell többé papír és ceruza után rohangálni. A Gyors jegyzet funkcióval a BIOS-on belül írhatja fel megjegyzéseit és ötleteit, segítve például a fontos beállítások megjegyzését, és időt takarítva meg a későbbi próbálkozások során.

.Utolsó módosítás

Mindig elfelejti a fontos BIOS-módosításokat? Ez a barátságos funkció egy tuningnaplót biztosít a BIOS-beállítások előzményeinek megtekintéséhez. A napló akár USB-meghajtóra is kimenthető.

.SATA csatlakozók átnevezése

A SATA csatlakozók átnevezhetők a könnyebb azonosításhoz, például a használat típusától függően. Kényelmesebben és gyorsabban találja meg az eszközöket, amikor módosítani kívánja a beállításokat.

Gyártó
Asus
Processzor gyártója
Intel
Processzor foglalat
LGA 1150
Memória helyek száma
2 db
Memória típusa
DDR3
Integrált videokártya
Van
Sata meghajtók száma
6 db
USB portok száma
10 db

Az olcsó.hu ASUS B85M-K alaplap árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy ASUS B85M-K alaplap vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.