ASRock H81M-GL alaplap


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Intel® Core™ i7 / i5 / i3 / Xeon® / Pentium® / Celeron®, LGA1150 csomag támogatás Teljesen szilárd kondenzátorokat alkalmazó kialakítás 4 fázisú tápellátás Dual Channel Teljes leírás >

Termékleírás

Intel® Core™ i7 / i5 / i3 / Xeon® / Pentium® / Celeron®, LGA1150 csomag támogatás
Teljesen szilárd kondenzátorokat alkalmazó kialakítás
4 fázisú tápellátás
Dual Channel DDR3 1600 memória támogatás
1 x PCIe 2.0 x16, 1 x PCIe 2.0 x1, 1 x PCI
1 x D-Sub, 1x COM Port, 1 x Parallel Port
Realtek Gigabit LAN
5.1 CH HD Audio (Realtek ALC662 Audio Codec)
2 x SATA3, 2 x SATA2, 2 x USB 3.0. 8 x USB 2.0 (4 x Front, 4 x Rear)
TI NE5532 Premium Headset Amplifier (Prémium fejhallgató előerősítő)
A-Tuning, XFast 555, Easy Driver Installer, FAN-Tastic Tuning, USB kulcs technológia támogatás

Teljesen szilárd kondenzátorokat alkalmazó kialakítás

Az alaplapon található összes kondenzátor, 100 %-ban szilárd kondenzátor. A szilárd kondenzátoroknak köszönhetően, az ASRock alaplapok stabilabban működhetnek, és hosszabb élettartamot garantálnak.

4 fázisú tápellátás

A 4 fázisú tápellátás robusztus alkatrészeket és teljesen zökkenőmentes CPU tápellátást kínál. Mindemellett egyedülálló órajel emelési képességekkel rendelkezik; továbbfejlesztett teljesítményt nyújt a lehető legalacsonyabb hőmérsékleten akár megszállott játékosoknak is.

Digi Power

Precízebb, hatékonyabb

A digitális impulzushossz-moduláció (Pulse-width Modulation, PWM) alkalmazásával az ASRock alaplap sokkal hatékonyabban és egyenletesebben biztosítja a CPU Vcore feszültséget. Az analóg PWM-hez képest a digitális PWM optimalizálni tudja a CPU energiaellátását és megfelelő, stabil Vcore feszültséget nyújt a processzornak.

A-Tuning

Az A-Tuning az ASRock új, többcélú szoftvercsomagja, új kezelőfelülettel, új funkciókkal és továbbfejlesztett segédprogramokkal, mint az XFast RAM, az OC Tweaker, és még sok más.

TI® NE5532 Premium Headset Amplifier

A Premium Headset Amplifier (Prémium fejhallgató előerősítő) a lehető legtöbbet nyújtja a fejhallgatót használók számára. TI® NE5532 chipet használ, amely csúcskategóriás hangkimenetet biztosít, akár 600 ohmos fejhallgatóknak is.

FAN-Tastic Tuning

Különféle ventilátor fordulatszámok adhatóak meg az egyes hőmérséklet értékekhez, egy grafikon segítségével. Az ventilátorok fordulatszáma automatikusan a következő sebességértékre áll át.

USB Kulcs

Világunkban az idő pénz, miért töltené értékes idejét azzal. hogy felhasználóneveket és jelszavakat ír be a Windowsba? Miért kéne egyáltalán megjegyeznie ezeket a hosszú jelszavakat. Csak csatlakoztassa az USB kulcsot és hagyja hogy a számítógép magától bejelentkezzen a Windowsba!

Easy Driver Installer

Azon felhasználóknak, akik nem rendelkeznek optikai meghajtóval, így nem tudják a drivereket a support CD-ről telepíteni, hasznos lehet az Easy Driver Installer az UEFI-ben, amely a rendszer hálózati kártyájának meghajtóját USB meghajtóról telepíti, majd automatikusan letölti és telepíti a többi szükséges meghajtóprogramot.

UEFI Tech Service

Ha probléma van a PC-vel Felveheti a Kapcsolatot az ASRock Technikai támogató részlegével, úgy hogy az UEFIt setup alkalmazásból küld egy támogatás kérést.

XFast 555

Az ASRock egyedülálló XFast 555 technológiája (XFast RAM, XFast LAN, és XFast USB) lehetővé teszi, hogy a felhasználók ötszörös teljesítmény növekedést tapasztaljanak a LAN, USB, illetve ez a egész rendszer teljesítményében.

Gyártó
Asrock
Processzor gyártója
Intel
Processzor foglalat
LGA 1150
Memória helyek száma
2 db
Memória típusa
DDR3
Integrált videokártya
Van
Sata meghajtók száma
4 db
USB portok száma
10 db

Az olcsó.hu ASRock H81M-GL alaplap árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy ASRock H81M-GL alaplap vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.