ASRock H61M-DGS alaplap


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

XFast 555 technológia: XFast RAM / XFast LAN / XFast USB Intel® Smart Connect Technológia Az Intel® Smart Connect technológia mindig naprakész tartalmat biztosít! Emailjei, kedvenc alkalmazá Teljes leírás >

Termékleírás

XFast 555 technológia: XFast RAM / XFast LAN / XFast USB

Intel® Smart Connect Technológia

Az Intel® Smart Connect technológia mindig naprakész tartalmat biztosít! Emailjei, kedvenc alkalmazásai, és közösségi oldalai akkor is frissülnek, ha a rendszer alvó állapotban van. A Smart Connect időközönként felébreszti a PC-t alvó állapotból és frissíti az emaileket, Twittert, Facebookot, stb. nem kell többé várnia a hírekre, és ismerősei állapotfrissítéseire – csak aktiválja ezt a funkciót és minden az ölébe hullik.

* A Intel® Smart Connect támogatás Windows® 7, vagy újabb operációs rendszer használatával érhető el.

Intel® Rapid Start Technológia

Az Intel® Rapid Start Technológia gyorsabban „ébreszti fel” és futtatja gépét még a legmélyebb alvó állapotból is így időt és akkumulátor kapacitást takarít meg. Gyorsan, egy szempillantás alatt visszatérhet a legutóbbi állapotba alvó állapotból Ez a hihetetlen válaszidejű képesség lehetővé teszi a Windows® 7 néhány másodpercen belüli „ébresztését” mindemellett készenléti üzemmódban hihetetlenül alacsony energiafogyasztást biztosít. Az Intel® Rapid Start Technológiának köszönhetően a felhasználók egy szemvillanás alatt ugyanonnan folytathatják munkájukat, ahol abbahagyták.

* A Intel® Rapid Start támogatás Windows® 7, vagy újabb operációs rendszer használatával érhető el.

AXTU – a "mindent egyben" tuningszoftver

Az ASRock extrém tuningprogramja (ASRock eXtreme Tuning Utility, AXTU) "mindent egyben" szoftver, mellyel több tulajdonságot tud finomhangolni egy felhasználóbarát felületen, amely tartalmaz hardver monitort, ventilátorvezérlést, túlhúzást, OC DNA-t, IES-t és XFast RAM-t. A Hardware Monitor (hardver monitor) részben a rendszer fontosabb kiolvasott értékei találhatók. A Fan Control (ventilátorvezérlés) jelzi a ventilátor fordulatszámát és a hőmérsékletet, ami szabályozható. Az Overclocking (túlhúzás) részben beállíthatja a CPU frekvenciáját, szorzóját és néhány feszültséget az optimális rendszerteljesítményhez. Az OC DNA-ban elmentheti túlhúzási beállításait profilként, hogy megoszthassa barátaival. Barátai ezután betölthetik túlhúzási profilját, hogy ugyanolyan túlhúzási beállításaik legyenek. Az IES (Intelligent Energy Saver – intelligens energiatakarékosság) alatt a feszültségszabályozó csökkentheti a kimenő fázisok számát, így javítva a hatékonyságot, ha a CPU magok készenéltben vannak, de nem áldozva a teljesítményből.

Intel® HD Graphics Built-in Visuals

Az Intel® HD Graphics egyszerűsíti a kialakítást, mivel szükségtelenné teszi a különálló grafikai hardvert, miközben lélegzetelállító látványt és teljesítményt nyújt a komoly játékokhoz.

Megjegyzés: az Intel® HD Graphics Built-in Visuals-t csak a beépített GPU-val rendelkező processzorok támogatják.

Gyártó
Asrock
Processzor gyártója
Intel
Processzor foglalat
LGA 1155
Memória helyek száma
2 db
Memória típusa
DDR3
Integrált videokártya
Van
Sata meghajtók száma
4 db
USB portok száma
10 db

Az olcsó.hu ASRock H61M-DGS alaplap árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy ASRock H61M-DGS alaplap vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.