Samsung Galaxy Tab P1010 16GB tablet


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Samsung GALAXY Tab új kategóriát nyit meg a multimédia és kommunikációs terminálok piacán. A GALAXY Tab P1010 a GALAXY Tab P1000-rel ellentétben nem rendelkezik telefon funkcióval. A WiFi n Teljes leírás >

Termékleírás

A Samsung GALAXY Tab új kategóriát nyit meg a multimédia és kommunikációs terminálok piacán. A GALAXY Tab P1010 a GALAXY Tab P1000-rel ellentétben nem rendelkezik telefon funkcióval. A WiFi normás készülék akár a markunkban is elfér, és könnyen egy kézitáskába vagy egy kabátzsebbe csúsztatható. A GALAXY a Samsung első olyan PC táblagépe, amely a gyors és stabil Android 2.2. operációs rendszerrel működik. Az 1 GHz-es Cortex-A8 processzoros készüléken az operációs rendszer az Adobe Flash Player 10.1-et tartalmazza, így probléma nélkül böngészheti a Webet a Google Chrome Lite-on keresztül. A 7", Multi-point technológiás és gyorsulásmérővel ellátott GALAXY Tab a felhasználóbarát Samsung TouchWiz interfésszel rendelkezik. A sokoldalú GALAXY Tab táblagép azonban nem csak mobiltelefonként és Internet böngészőként használható, hanem például az Internetes anyagok letöltésére is lehetőséget nyújt. A ThinkFree irodai alkalmazással a 3,2 MPixeles elöl található képérzékelőn keresztül a videokonferenciákat is szervezhetünk. A GT-P1010 több Google szolgáltatáshoz is hozzáférést nyújt, és az A-GPS navigációs rendszert tartalmazza. A készülék mindezeken felül számos videó, audio, fénykép és szöveg formátummal kompatibilis, és fényképek, valamint Full HD videók készítéséhez is használható. A GALAXY Tab 16 GB-os flash memóriájával (a microSD porton keresztül 32 GB-ig bővíthető) az Android Marketről letöltött anyagok tárolására sem lesz gondja. A Samsung GALAXY Tab P1010 Internet multimédia táblagép rendkívül mobilis és praktikus.

Memória mérete
16 GB
Kijelző méret
7 "
Képernyő felbontás
1024x600 pixel
Órajel
1000 Mhz
Gyártó
Samsung
Processzor gyártója
Samsung
Processzor típusa
Samsung Intrinsity
Súly
0.36 kg
Típus
Tablet PC
Termékvonal
Samsung Galaxy

Az olcsó.hu Samsung Galaxy Tab P1010 16GB tablet árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Samsung Galaxy Tab P1010 16GB tablet vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.