Microsoft Office Home & Business 2013 szoftver


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Microsoft® Office Home and Business 2013 Azok számára ajánlott, akik egyetlen Windows-számítógépen szeretnék használni az alapvető Office-programokat, valamint az Outlookot. Lépj tovább Teljes leírás >

Termékleírás


Microsoft® Office Home and Business 2013

Azok számára ajánlott, akik egyetlen Windows-számítógépen szeretnék használni az alapvető Office-programokat, valamint az Outlookot.

Lépj tovább és válts át a legújabb Office-eszközökre, amelyek segítségével vállalkozásod a növekedés közben is megőrizheti a hatékonyságot. A kreatív munka és a kommunikáció felgyorsítását időkímélő szolgáltatások és az összes alkalmazásra jellemző letisztult, modern felület segíti. Emellett dokumentumaid a felhőben, a SkyDrive webhelyre mentheted, így gyakorlatilag bárhonnan elérheted őket.

Egyszerű megosztás
- Az ingyenes Office Web Apps segítségével bármely, internetkapcsolattal rendelkező eszközzel elérheted, szerkesztheted és megoszthatod a csoport által közösen használt dokumentumokat.
- Vedd igénybe az Outlook teljes levelezési, ütemezési és feladatlista-kezelési eszköztárát!
- Az Outlookban egy szempillantás alatt, külön-külön tekintheted át a találkozók, a levelezés vagy a névjegyalbum részleteit anélkül, hogy képernyőt kellene váltanod.
- A OneNote segítségével rögzítheted, rendszerezheted és megoszthatod a legkülönfélébb információkat.

Saját, személyre szabott Office
- A Word, az Excel, a PowerPoint, a OneNote és az Outlook legújabb verziója, minden alkalommal az igényeid szerint személyre szabva.
- A program automatikusan menti a dokumentumokat a SkyDrive webhelyen, így egyszerűen elérheted és megoszthatod azokat online módon.

Fejezd ki gondolataid tetszetős dokumentumokban!
- A mutatós sablonokkal már a kezdőképernyőn időt takaríthatsz meg.
- A továbbfejlesztett felhasználói felületen minimális a figyelmet elterelő elemek száma, így világosan áttekinthető képet kapsz munkádról.
- Tetszés szerint dolgozhatsz billentyűzettel, tollal vagy érintőképernyővel.
- Egyszerű áthúzással adhatsz hozzá képeket, videókat és online médiatartalmat a dokumentumokhoz.
- Még figyelemfelkeltőbb bemutatókat készíthetsz a PowerPoint új, szélesvásznú témáival.
- Egyszerűen beépíthetsz PDF-fájlok tartalmát Word-dokumentumokba.
- Az Ajánlott diagramok funkció révén rövidebb idő alatt jelenítheted meg az Excel-adatokat, és vonhatsz le következtetéseket.
- A Wordben az Olvasómód segítségével célzottabbá teheted az olvasás élményét.

Gyártó
Microsoft
Típus
Irodai programcsomag
Termékvonal
Office 2013

Az olcsó.hu Microsoft Office Home & Business 2013 szoftver (telepítő nélkül) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Microsoft Office Home & Business 2013 szoftver (telepítő nélkül) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.