Kaspersky Internet Security szoftver


6.900 Ft -tól

Tekintet nélkül arra, hogy Ön mikor intézi banki ügyeit, vásárol, böngészik vagy chatel barátaival online, az internet mindig ugyanazon a veszélyeket hordozza magában, függetlenül attól, Teljes leírás >

Boltok és árak

Kaspersky Internet Security – 1 évre, új előfizetés 1 eszközre (KL1941X5AFS)  

Szállítási ár és információk:
Csehországban bejegyzett cég vagyunk, nem felhasznált, másodlagos szoftverlicencek adásvételével foglalkozunk.

Kaspersky Internet Security HUN 3 Felhasználó 1 év dobozos vírusirtó szoftver  

Szállítási ár és információk:
Kérd házhoz csomagodat az MPL vagy a GLS futárszolgálatával - rendelésed akár másnap Nálad lehet!

Kaspersky Internet Security – 1 évre, új előfizetés 3 eszközre, elektronikus tanúsítvány (  

Szállítási ár és információk:
Csehországban bejegyzett cég vagyunk, nem felhasznált, másodlagos szoftverlicencek adásvételével foglalkozunk.

Kaspersky Internet Security – 1 évre, új előfizetés 5 eszközre, elektronikus tanúsítvány (  

Szállítási ár és információk:
Csehországban bejegyzett cég vagyunk, nem felhasznált, másodlagos szoftverlicencek adásvételével foglalkozunk.


Termékleírás

Tekintet nélkül arra, hogy Ön mikor intézi banki ügyeit, vásárol, böngészik vagy chatel barátaival online, az internet mindig ugyanazon a veszélyeket hordozza magában, függetlenül attól, hogy Windows vagy Mac rendszerű számítógépet, androidos okostelefont vagy táblagépet használ. Mivel az internetes bűnözők egyre kifinomultabb technikákat alkalmaznak, egyre könnyebben válhat a vírusok, a személyazonosság-lopás, a gyermekeket fenyegető veszélyek vagy a pénze és banki adatai eltulajdonításának áldozatává.

A Kaspersky Internet Security - Multi-Device használatakor Önnek mindössze egyetlen termékre és egyetlen licencre van szüksége, hogy megvédje a Windows és Mac rendszerű számítógépek, valamint az androidos okostelefonok és táblagépek szinte bármilyen kombinációját. Függetlenül attól, hogy milyen eszközt használ vagy mikor internetezik, nyugodt lehet afelől, hogy a Kaspersky Lab díjnyertes biztonsági technológiái folyamatosan védik Önt, pénzét, bizalmas adatait és gyermekeit.

A Kaspersky Safe Browser alkalmazást bármikor ingyenesen letöltheti iOS és Windows okostelefonjára, így az iPhone, iPad vagy Windows Phone készülékeken való internetes böngészés során folyamatos védelemben részesül.

Védje magát a rosszindulatú programok ellen

Az internetes bűnözők naponta több mint 315 000 rosszindulatú programot engednek szabadjára. Ha biztosítani akarja számítógépeit, mobil eszközeit és bizalmas adatait, akkor olyan biztonsági megoldásra van szüksége, mely lépést tart a legújabb veszélyekkel. A Kaspersky Lab díjnyertes biztonsági technológiái híresek arról, hogy a legújabb veszélyekkel is képesek elbánni. Független tesztek során bebizonyosodott, hogy a felhőalapú védelmünk 0,02 másodperc alatt képes azonosítani az új veszélyeket. A valós idejű frissítéseknek, valamint az új rosszindulatú programok és veszélyek elleni hihetetlenül gyors védelemnek köszönhetően a Kaspersky Lab jelenti a legjobb választást.

Biztosítson olyan védelmet, mely nem rontja a teljesítményt

Bár Windows és Mac rendszerű számítógépének, androidos okostelefonjának és táblagépének - illetve a rajtuk tárolt értékes adatoknak - teljes mértékű védelemre van szüksége, nem előnyös, ha a biztonsági szoftver lecsökkenti a teljesítményt…, és emiatt Ön nem képes teljes mértékben kihasználni a digitális élet nyújtotta előnyöket. Az új és egyre összetettebb rosszindulatú programok ellenére a Kaspersky Lab olyan biztonsági megoldásokat fejlesztett ki, melyek sikeresen egyesítik a hatékonyságot a védelemmel - azaz technológiáink a "színfalak mögött" dolgoznak, így az Ön készülékei pontosan úgy fognak működni, ahogy azt megtervezték. A különleges Játékmód által pedig zavartalan játékélményben lehet része számítógépén - teljesen elmerülhet az akcióban.

Ne hagyja, hogy a bűnözők webkameráját használva Ön után kémkedjenek

Az internetes bűnözők gyorsan felismerték, hogyan használhatják ki a növekvő webkamera-használatban rejlő lehetőségeket - a média pedig naponta számol be olyan esetekről, amikor ártatlan felhasználók webkameráit használták fel bűncselekményekhez. Hogyan állíthatja meg a kémeket? A Kaspersky Lab újonnan kifejlesztett webkamera-védelmi technológiái meggátolják, hogy jogosulatlan felhasználók távolról férjenek hozzá készülékéhez. A számítógépes védelmünknek hála, többet nem kell aggódnia, hogy valaki megfertőzte számítógépét, és webkameráját használva kémkedik Ön és környezete után.

Akadályozza meg pénze és pénzügyi adatai ellopását

Az online banki ügyintézés, vásárlás és fizetés számtalan mindennapi feladatot segített leegyszerűsíteni - ám komoly biztonsági kockázatokat is teremtett, többek között ellophatják jelszavait, folyószámla adatait vagy akár a pénzét is. Mindegy, hogy Windows vagy Mac rendszerű számítógépet használ online banki ügyintézésre, vásárlásra vagy fizetésre, a Kaspersky Lab egyedülálló Safe Money technológiája ellenőrzi, hogy a meglátogatott honlap biztonságos-e, biztosítja, hogy Ön ne legyen hamis vagy visszaélés szándékával létrehozott weboldal áldozata, és a honlapot speciális, védett módban nyitja meg. A Safe Money funkció magasabb biztonsági szintre emeli pénzügyi tranzakcióit - segít távol tartani az internetes bűnözőket folyószámla-, hitelkártya- és személyes adataitól.

Ne engedje be a "személyazonosság-tolvajokat"

Képzelje el, milyen káoszt okozna, ha valaki hozzáférne a bizalmas adataihoz. Ha a bűnözők megszereznék jelszavait és személyes adatait, képesek lennének átvenni az Ön "digitális személyazonosságát", kicsalhatnák pénzét, és hosszú távú károkat okozhatnának. Mivel akár a szabályoknak megfelelően működő weboldalak is fertőzöttek lehetnek - melynek következtében rosszindulatú kódok töltődnének le automatikusan számítógépére, okostelefonjára vagy táblagépére -, a Kaspersky Lab termékei automatikusan ellenőriznek minden webes hivatkozást, és megbizonyosodnak azok biztonságáról… még mielőtt Ön meglátogatná az oldalt. Termékeink emellett átvizsgálják e-mail üzeneteit is - ezzel biztosítva, hogy az adathalász programok ne csalhassák ki Öntől személyes adatait, amelyek birtokában mások felölthetik személyazonosságát és ellophatják a pénzét.

Biztosítsa, hogy gyermekei biztonságosan használhassák az internetet

Az internetben rejlő veszélyek megrémíthetik a biztonság-központú szülőket - félnek egyedül hagyni az ártatlan gyermekeket, mert ők még mindent elhisznek és mindenkiben megbíznak. Emellett azonban az internet egy hasznos oktatási eszköz is, ezért biztonságos hozzáférést kell biztosítani gyermekei számára. Mikor nem tud gyermekei mellett lenni, díjnyertes Szülői felügyelet funkciónk akkor is megvédi őket az internetes veszélyforrásoktól - a szexuális ragadozókat is ideértve. A Kaspersky Lab leegyszerűsíti Önnek gyermeke internethasználatának felügyeletét, melynek során meghatározhatja, hogy mikor lehet online és kivel kommunikálhat - függetlenül attól, hogy gyermeke Windows vagy Mac rendszerű számítógépet használ. Blokkolhatja a letöltéseket, a nem megfelelő oldalakat, felügyelheti a közösségi oldalakon való tevékenységét és megakadályozhatja, hogy gyermeke kulcsfontosságú személyes adatokat küldjön el másoknak.

Maradjon biztonságban és korlátozza kiadásait menet közben is

Amikor nyilvános Wi-Fi hálózatot használ, a bűnözők könnyen megszerezhetik leveleit, jelszavait, hitelkártya adatait és sok mást is. Amellett, hogy megvédi bizalmas adatait, el kell kerülnie, hogy a szolgáltatók túlzottan magas összeget számlázzanak Önnek a Wi-Fi és 3G/4G hálózatok használatáért. A Kaspersky Lab új Wi-Fi Security Notification szolgáltatása automatikusan ellenőrzi a használt Wi-Fi kapcsolat biztonságosságát, megkeresi az esetleges biztonsági réseket, figyelmeztet a potenciális veszélyforrásokra és tanácsot ad a biztonsági beállításokkal kapcsolatban. Ezen felül új Cost-Aware Networking* szolgáltatásunk automatikusan megakadályozza a meghatározott adatkorlát túllépését - így Ön egyszerűen kezelheti és optimalizálhatja adatforgalmát, amikor számítógépéről nyilvános Wi-Fi, 3G vagy 4G hálózaton keresztül kapcsolódik az internethez.

Biztosítsa be számítógépeit és mobilkészülékeit

Amennyiben Ön menet közben is szeret az interneten szörfözni, közösségi oldalakat látogatni, banki ügyeket intézni és vásárolni, akkor létfontosságú, hogy androidos telefonja és táblagépe is olyan tökéletes védelemmel rendelkezzen, mint laptopja vagy asztali számítógépe. Több eszköz védelméhez mostantól elég egyetlen terméket és licencet megvásárolnia. A Kaspersky Internet Security - Multi-Device segítségével most Windows és Mac rendszerű számítógépét, továbbá androidos telefonjait és táblagépeit is megvédheti. Ön választhatja meg, milyen eszközöket szeretne védelemmel ellátni. Az 5 eszközre érvényes licenc 1 PC, 2 okostelefon és 2 táblagép, vagy 1 Mac, 2 PC és 2 táblagép védelmét fedi le. A választás az Ön kezében van.

Védje androidos telefonjait és táblagépeit

A mobileszközöket célzó rosszindulatú programok 99%-a android eszközök ellen irányul. Ráadásul, mivel az okostelefonok és táblagépek felettébb kis méretűek, könnyű őket elveszíteni - vagy ellopni - így személyes adatai, bankszámla- vagy hitelkártya-információi rossz kezekbe is kerülhetnek. A Kaspersky Lab egyszerűen használható mobilbiztonsági technológiái és felhő által támogatott védelmi funkciói révén optimális eszközöket nyújt androidos telefonja és táblagépe védelméhez a legújabb vírusok, kémprogramok, interneten keresztül érkező támadások és egyéb veszélyforrások ellen. Az adatvédelmi funkció segítségével pedig elrejtheti névjegyei, hívásai, üzenetei és naplói részleteit, ha pedig telefonját elveszíti vagy eltulajdonítják, a speciális lopásgátló funkciók révén lezárhatja az eszközt, törölheti róla az adatokat és azt is ellenőrizheti, hogy hol van.

Támogatott operációs rendszerek:

Microsoft® Windows® 8.1 Pro / Enterprise / 8.1 Update (32 bites vagy 64 bites) Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise (32 bites és 64 bites) Microsoft Windows 7 Starter / Home Basic és Premium / Professional / Ultimate (32 bites és 64 bites) SP1 vagy későbbi verzió Microsoft Windows XP Home / Professional (32 bites verzió) SP3 vagy későbbi verzió / Professional (64 bites verzió) SP2 vagy későbbi

Rendszerkövetelmények:

CPU: Minimum 800 MHz RAM: 512 MB Kb. 480 MB szabad terület a merevlemezen (a víruskereső adatbázis méretétől függően) CD-ROM vagy DVD-ROM a program CD-ről való telepítéséhez Egér Internetkapcsolat a termékaktiváláshoz és a frissítésekhez Microsoft Internet Explorer® 8 vagy későbbi verzió Microsoft Windows Installer 3.0 vagy későbbi verzió Microsoft .NET Framework 4 vagy későbbi verzió

Gyártó
Kaspersky
Típus
Vírusírtó program
Termékvonal
Kaspersky Internet Security

Az olcsó.hu Kaspersky Internet Security szoftver árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Kaspersky Internet Security szoftver vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások