Infocentrum Számlázó - Professional


19.323 Ft

A megújult számlázó + készletnyilvántartó programmal könnyebben és rövidebb idő alatt készítheti el a jogszabályoknak megfelelő számlát. Az Infocentrum Számlázó ízléses felületet Teljes leírás >

Termékleírás

A megújult számlázó + készletnyilvántartó programmal könnyebben és rövidebb idő alatt készítheti el a jogszabályoknak megfelelő számlát. Az Infocentrum Számlázó ízléses felületet és egyszerű kezelést kapott, így bátran mondhatjuk, hogy ez egy valóban könnyen és gyorsan használható számlázó program. A PM rendeletek által meghatározott formátumú számla pillanatok alatt elkészíthető. A program a bevitel közben folyamatosan számolja a részösszegeket, így azonnal látjuk a számla végösszegét. A vevő és termék/szolgáltatás adatokat nem szükséges előre bevinni, mivel a program a számla készítése közben megjegyzi ezeket az adatokat, amit aztán a következő számlán már az első néhány karakter leütése után egy listából választhatunk. Az alkalmazásunk segítségével kisebb cégek, magánvállalkozók elfelejthetik a kézi számlázással járó fáradtságot, elszámolás miatt visszaküldött számlákat. Intelligens lekérdező rendszeren keresztül képet kapunk a kintlevőségekről. Pillanatok alatt megtudhatjuk, hogy melyik termékből vásároltak sokat, vagy mi a vevők rangsora. Linux alatt is használható a számlázó program, Wine környezetben. A kedvező ára és képességei (kiemelkedő ár/érték arány) miatt magánvállalkozóknak és kis-közepes cégeknek egyaránt hasznos segítőtársa lehet. A szoftver a cég többi programjaihoz hasonlóan támogatja a többnyelvű használatot és a változtatható kinézetet is. A számlázó legfontosabb jellemzői: Egyedülállóan könnyen kezelhető felhasználóbarát felület. Gyors számlakészítés. Akár fél perc alatt elkészíthet egy számlát. A bevitt vevő, termék adatokat eltárolja, így legközelebb már egy listából választható. Nem kell plusz pénzért további modulokat megvásárolni, hiszen minden lényeges funkció benne van. Magasabb verzióra átváltáshoz csak a kulcsot kell cserélni. Így minden adat és beállítás megmarad. A művelet 1 perc alatt elvégezhető. Gyors keresés a listákban, elég az első néhány betűt lenyomni a kívánt névből. Paraméterezhető. Emiatt az egyéni igényeknek is megfelel, valamint a törvényi változásokat is követi (pl. tetszőleges áfa kulcs felvehető). Megfelel a hatályos rendeleteknek és jogszabályoknak. Tetszőleges számú termék vevő és számla tartható nyilván. Kintlevőségek nyomon követése. Tetszőleges nyelvi modul csatolható a programhoz, jelenleg magyarul, angolul, szlovákul, spanyolul és németül tud. A program kellemes megjelenését a tetszőlegesen választható háttér teszi teljessé.

Az olcsó.hu Infocentrum Számlázó - Professional árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Infocentrum Számlázó - Professional vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások