Verbatim Univerzális kártyaolvasó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Verbatim univerzális memóriakártya-olvasó a digitális fényképezőgépekben, mobiltelefonokban, kamerákban és PDA-kban használt memóriakártyákkal kompatibilis. Adatokat olvashat és írhat Teljes leírás >

Termékleírás

A Verbatim univerzális memóriakártya-olvasó a digitális fényképezőgépekben, mobiltelefonokban, kamerákban és PDA-kban használt memóriakártyákkal kompatibilis.
Adatokat olvashat és írhat PC-k, Macintoshok és laptopok, illetve különböző memóriakártyák között.

A kártyaolvasó USB 2.0 porthoz csatlakoztatva nagy sebességgel működik, de USB 1.1 portokkal is kompatibilis. Csak be kell helyeznie a memóriakártyát a csatlakoztatott olvasóba, és azonnal megtekintheti az adatokat a képernyőn. Ha be van helyezve egy kártya, és adatok írása vagy olvasása van folyamatban, az olvasó tetején lévő kék LED világít.

A kártyaolvasó 5 nyílással rendelkezik, ezek egyike egy kétfunkciós kártyahely MicroSD és Sony M2 kártyák számára. Kompatibilis a legújabb nagy kapacitású memóriakártyákkal is, mint az SDHC és a MicroSD HC.
USB-ről táplált, nem igényel külső áramforrást

A kompatibilis memóriakártyák:

CompactFlash (Type I és II)
IBM Microdrive
SecureDigital
SDHC
miniSD
microSD
microSDHC
Multimedia card
RS-MMC
MMCmicro*
Memory Stick
Memory Stick PRO
Memory Stick Duo
Memory Stick PRO Duo
Memory Stick Micro
SmartMedia Card
xD Picture Card

*MMCmicro kártyához adapter szükséges
Nem igényel illesztőprogramot

Gyártó
VERBATIM
Memóriakártya típusa
microSD microSDHC miniSD miniSDHC MMC SD SDHC xD
Típus
Külső

Az olcsó.hu Verbatim Univerzális kártyaolvasó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Verbatim Univerzális kártyaolvasó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.