Sweex CR005V4 kártyaolvasó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Sweex Belső Multi Kártyaolvasó Több Memóriatárolóhoz 2.0 USB-s (Multi Kártyaolvasó) ideális megoldás arra, hogy az összes fájlját és dokumentumát a memóriakártyáról a számítógé Teljes leírás >

Termékleírás

A Sweex Belső Multi Kártyaolvasó Több Memóriatárolóhoz 2.0 USB-s (Multi Kártyaolvasó) ideális megoldás arra, hogy az összes fájlját és dokumentumát a memóriakártyáról a számítógépre mentse.

Könnyedén és gyorsan megoszthatja a különböző memóriakártyákon lévő fájlokat 480 Mbps átviteli sebességgel.

Támogatott bemeneti nyílások: - xD Képkártya - MicroSD / T-Flash / MS Micro / M2 - SD/MiniSD (fejjel lefelé helyezze be) / MMC/RS-MMC / MMC Mobile - CF (1 & 2 típus) - MS/MS-Duo.

Gyártó
Sweex
Memóriakártya típusa
Memory Stick Micro (M2) microSD microSDHC miniSD miniSDHC MMC SD SDHC xD
Típus
Belső

Az olcsó.hu Sweex CR005V4 kártyaolvasó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Sweex CR005V4 kártyaolvasó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.