Renkforce CR22e-SIM kártyaolvasó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az összes használt memóriakártyához A mikro SD kártyákat is olvassa adapter nélkül Lehetővé teszi a mobiltelefon SIM kártyák olvasását és írását Windows® alatt A röv Teljes leírás >

Termékleírás

Az összes használt memóriakártyához
A mikro SD kártyákat is olvassa adapter nélkül
Lehetővé teszi a mobiltelefon SIM kártyák olvasását és írását Windows® alatt
A rövid USB kábelnek köszönhetően ideális notebookokhoz

Leírás
Ezzel a kártyaolvasóval 54 különböző memóriakártyát lehet olvasni és írni. A mobiltelefon memóriakártyákhoz nincs szükség további adapterre.. Az összes kártyanyílást úgy kezeli a számítógép, mint a lemezmeghajtókat. A SIM kártyanyláson keresztül kényelmesen kezelheti Windows® alatt a mobiltelefon kontaktjait.

Szállítás tartalma

Kártyaolvasó
Szoftver CD
Hordtáska
Használati útmutató.

Egyéb megjegyzések, rendszerkövetelmények
Windows® 2000 / XP/ Windows Vista™
Windows® 7 / 8 / 8 Pro
MacOS 10.4 vagy magasabb
Mac X Mountain Lion.

Gyártó
Renkforce
Típus
Külső
Memóriakártya típusa
CompactFlash Memory Stick microSD microSDHC SD SDHC SIM

Az olcsó.hu Renkforce CR22e-SIM kártyaolvasó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Renkforce CR22e-SIM kártyaolvasó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.