Renkforce CR11e-A kártyaolvasó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Számos használt memóriakártyát olvas Pl. mikroSD, SD, SDHC, SDXC, xD, MemoryStick Jó minőségű fekete alumínium ház és talp Gyors USB 3.0 csatlakozó Leírás A fekete alumí Teljes leírás >

Termékleírás

Számos használt memóriakártyát olvas
Pl. mikroSD, SD, SDHC, SDXC, xD, MemoryStick
Jó minőségű fekete alumínium ház és talp
Gyors USB 3.0 csatlakozó

Leírás
A fekete alumínium házzal rendelkező jó minőségű kártyaolvasóban szinte az összes használt memóriakártya olvasható és írható. Segítségével nagyon könnyen másolhatók a képek, videók és zenék a mobiltelefonról, digitális kameráról vagy kamkorderről a számítógépre. A kompakt, vékony kivitelének és a talpának köszönhetően rugalmasan használható.

Szállítás tartalma

Kártyaolvasó
kb. 50 cm-es USB kábel
Talp
Használati útmutató.

Egyéb megjegyzések, rendszerkövetelmények
Windows® 2000 / XP / 7 / 8 / 8 Pro
Windows Vista™
MacOS X10.3 vagy magasabb.

Gyártó
Renkforce
Memóriakártya típusa
Memory Stick microSD microSDHC microSDXC SD SDHC SDXC xD
Típus
Külső

Az olcsó.hu Renkforce CR11e-A kártyaolvasó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Renkforce CR11e-A kártyaolvasó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.