Renkforce CR07e-K kártyaolvasó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Főbb jellemzők Számos használatos memóriakártyát olvas pl. mikro SD, mikro SDHC, M2, MemoryStick Kicsi, USB stick formájú, védősapkával USB 2.0 csatlakozó Leírás Ezzel a Teljes leírás >

Termékleírás

Főbb jellemzők

Számos használatos memóriakártyát olvas
pl. mikro SD, mikro SDHC, M2, MemoryStick
Kicsi, USB stick formájú, védősapkával
USB 2.0 csatlakozó

Leírás
Ezzel a kis olvasó készülékkel a memóriakártyák legkülönbözőbb típusai olvashatók és írhatók. A mikro SD, mini SD és M2 memóriakártyákhoz nincs szükség további adapterre. Ha a hátsó nyílásba behelyez egy memóriakártyát és a sapkát rázárja, egy teljes értékű USB sticket kap eredményül.

Szállítás tartalma

Kártyaolvasó
Használati útmutató.

Egyéb megjegyzések, rendszerkövetelmények
Windows® 2000 / XP / 7 / 8 / 8 Pro
Windows Vista™
MacOS X10.4 vagy magasabb.

Gyártó
Renkforce
Típus
Külső
Memóriakártya típusa
Memory Stick Memory Stick Micro (M2) microSD microSDHC miniSD miniSDHC

Az olcsó.hu Renkforce CR07e-K kártyaolvasó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Renkforce CR07e-K kártyaolvasó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.