Kingston MobileLite Wireless G2 kártyaolvasó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Növeld a mobilod vagy tableted memória kapacitását, és maradj netkapcsolatban a Kingston MobileLite Wireless Gen 2-s készülékkel. Egy átlagos okostelefon memóriakapacitásának mindössze 70 Teljes leírás >

Termékleírás

Növeld a mobilod vagy tableted memória kapacitását, és maradj netkapcsolatban a Kingston MobileLite Wireless Gen 2-s készülékkel.

Egy átlagos okostelefon memóriakapacitásának mindössze 70 %-a használható tényleges adattárolásra, sok táblagép pedig nem is rendelkezik külső csatlakozóval -ami korlátozott tárolási lehetőséget jelent. A MobilLite vezetéknélküli G2-s készülék extra tároló kapacitást ad miközben felszabadítja a mobilod memóriáját az adatok letöltésének lehetőségével Flash kártyára vagy USB meghajtóra.

MobileLite Wireless Gen 2 segítségével az adatok egyszerre akár három felhasználó között továbbíthatók és lehetővé teszi a mobileszközhöz és a routerhez való egyidejű csatlakozást Wi-Fi kapcsolaton keresztül, így például egyidejűleg hallgathatunk zenét és böngészhetünk az interneten. Hordozható routerként is működik a beépített Ethernet csatlakozó segítségével. Maradj állandóan csatlakozva a netre a MobilLite Wireless Gen 2 vezeték nélküli eszközzel.

A MobileLite Wireless Gen 2 vezeték nélküli készülékkel gyorsan és könnyen oszthatod meg fájljaidat Wi-Fi segítségével, számos filmes tartalom áramolhat a különböző eszközök között egy időben, képek és videók posztolhatóak barátoknak és családtagoknak miközben tároló kapacitás szabadul fel nagyobb memóriaigényű alkalmazások mint például levelek és játékok számára. A MobileLite Wireless Gen 2 egy feltöltéssel akár 13 órán keresztül tud tartalmat megosztani, köszönhetően a nagy kapacitású akkumulátorának.

Így nem is csoda, hogy a MobileLite vezeték nélküli G2-s készülék egy töltő is egyben melynek segítségével képes akár kétszer is teljesen feltölteni az okostelefonodat, hogy növelhesd a mobilitásodat.

Sok telefon korlátozott készenléti idejű akkumulátorral rendelkezik melyet az új operációs rendszerek még jobban próbára tesznek, ezért nagyon fontos, hogy lehetőséged legyen extra töltést adni készülékednek a szükséges pillanatokban - vagy csak egyszerűen szórakoztatni a gyerekeket egy hosszabb utazás során.

A MobileLite Wireless Gen 2 alkalmazás elérhető Apple, Android és Kindle Fire eszközökhöz is.

A MobileLite vezeték nélküli eszköz ingyenes technikai támogatással és a legendás Kingston megbízhatósággal rendelkezik.

Gyártó
Kingston
Típus
Külső
Memóriakártya típusa
microSD microSDHC microSDXC SD SDHC SDXC

Az olcsó.hu Kingston MobileLite Wireless G2 kártyaolvasó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Kingston MobileLite Wireless G2 kártyaolvasó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.