Ugrálókötél Gymstick Pro


2.659 Ft

A Gymstick Finnország vezető fitnesz márkája. A Gymstick termékei között egyaránt találni otthoni, de profi felhasználásra is alkalmas eszközöket. A Gymsticknél a folyamatos fejlesztésen Teljes leírás >

Termékleírás

A Gymstick Finnország vezető fitnesz márkája. A Gymstick termékei között egyaránt találni otthoni, de profi felhasználásra is alkalmas eszközöket. A Gymsticknél a folyamatos fejlesztésen van a hangsúly, hogy olyan terméket állítsanak elő, mellyel öröm a mozgás, a sport.
A finn gyártó nagy hangsúlyt fektet a vásárlói elégedettségre, melynek a garanciája a minőség.

A Gymstick Pro ugrálókötél a legegyszerűbb és leghatásosabb formája az aerobic edzésnek. A Gymstick Pro ugrókötél 2,75 méter hosszú, a hosszúsága a fogantyúk segítségével állítható. A markolat anyaga merev műanyag, csúszásmentes.

Technikai adatok:

 - Méret: 274 x 3,4 x 3,4 cm

 - Súly: 0,2 kg

 - Anyag: PVC, TPR

Az olcsó.hu Ugrálókötél Gymstick Pro árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Ugrálókötél Gymstick Pro vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások