Trambulin védőhálóval, 305 cm HornSport


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

- **305 cm átmérőjű**, nagy méretű trambulin - **150 kg teherbírás** - Biztonságos, védőhálóval ellátott - Kék színű, párnázott rugótakaróval - Erős rugózású, tartós ugrálófe Teljes leírás >

Termékleírás

- **305 cm átmérőjű**, nagy méretű trambulin
- **150 kg teherbírás**
- Biztonságos, védőhálóval ellátott
- Kék színű, párnázott rugótakaróval
- Erős rugózású, tartós ugrálófelülettel
- Bevizsgált termék, **TÜV GS tanúsítvánnyal**
- **12 hónap jótállás!**
ra is nagyon jó szórakozási lehetőség. Amellett, hogy örömteli kikapcsolódást nyújt és jó kedvre derít, pozitív hatást gyakorol az egész szervezetre. Jelentős szerepet kaphat a gyermekek koordinációs képességeinek javításában, az izomépítésben, az állóképesség növelésében, a zsírégetésnél, az egyensúlyérzék fejlesztésénél valamint az anyagcsere, a szív és az idegrendszer működésénél egyaránt.A termék minősége kifogástalan, használata biztonságos, amelyet a szigorú TÜV tanúsítvány is igazol. Összeszerelése egyszerű, két felnőtt könnyedén fel tudja állítani. A felhasználó biztonságát a védőháló és a szivacsozott rugóvédő garantálja. A trambulint egyszerre csak egy személy használhatja, különben balesetveszélyes! Amennyiben többen használják egyszerre az a trambulin élettartamát is jelentősen csökkenti az egyenetlen igénybevétel miatt.A Shopping-All 305-ös trambulin majdnem teljesen megegyezik a Spartan trambulinokkal. A különbség az, hogy a Shopping-All által kínált változatra 150 kg-os biztonságos teherbírást jelöl meg a gyártó, nem pedig 180-at (a biztonsági tanúsítvány ugyanaz, a szigorú sztenderdeket jelentő TÜV minősítés).Tippek, tanácsok:- A biztonsági hálót tartó rudakat a W formájú lábakhoz kell rögzíteni. Ezek kívül helyezkednek el és az ugrálófelületig érnek.- A hálót több ponton is rögzíteni kell a vázhoz, hogy a gyermekek véletlenül se eshessenek ki belőle.- A termék összecsomagolva elfér egy személyautó hátsó ülésén vagy csomagtartójában.- Ősszel mindenképp érdemes szétszedni és száraz helyen tárolni, hogy az időjárási viszontagságok ne károsítsák.Webáruházunkban ehhez a trambulinhoz egész évben kaphatók kiegészítők:- [Rugótakaró](https://shopping-all.hu/rugotakaro-1676_c899.html "Tovább a kategóriához")- [Védőborítás](https://shopping-all.hu/vedoboritas-1677_c900.html "Tovább a kategóriához")- [Védőháló](https://shopping-all.hu/vedohalo-1678_c901.html "Tovább a kategóriához")- [Pótmatrac](https://shopping-all.hu/potmatrac-1680_c903.html "Tovább a kategóriához")A termék tulajdonságai:- Ugrálófelület: nagyon sűrű szövésű, rendkívül strapabíró fekete propilén anyag- Ajtó: 1,2 m magas, cipzárral ellátott- Rugók: Ø 3,2 mm horganyzott acéldrótból, 138 mm (28N) hosszú, Ø 25 mm- Rugóvédő: kék színű, felső része UV álló PVC borítású, alsó része 130 g/m² sűrűségű mindkét oldalán laminált polietilén anyag, 29 cm széles szegéllyel ami 21 mm anyagvastagsággal, EPE szivacsozással, 6+15 mm-es rétegben- Rugóvédő szélessége: 29 cm- Védőháló anyaga: fekete színű, nagyon sűrű szövésű polietilén anyag- Hálótartó rudak: Ø 28 mm-es 1,2 mm vastag acélrudak, Ø 48 mm-es 10 mm anyagvastagságú EPE szivacsborítással- Védőháló rögzítése: U alakú acélbilincsekkel két ponton- TÜV GS tanúsítvánnyal rendelkezik- 12 hónap jótállással! (a jótállás otthoni, rendeltetésszerű használat esetén, a szerkezeti elemekre vonatkozik – a kopó alkatrészekre nem)

Az olcsó.hu Trambulin védőhálóval, 305 cm HornSport 1510305 árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Trambulin védőhálóval, 305 cm HornSport 1510305 vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.