Trambulin szett védőhálóval és létrávasl 180 cm


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

- **180 cm átmérőjű** trambulin - **125 kg max. teherbírás** - Biztonságos, védőhálóval ellátott - Kék színű, párnázott rugótakaróval - Erős rugózású, tartós ugrálófelülettel Teljes leírás >

Termékleírás

- **180 cm átmérőjű** trambulin
- **125 kg max. teherbírás**
- Biztonságos, védőhálóval ellátott
- Kék színű, párnázott rugótakaróval
- Erős rugózású, tartós ugrálófelülettel
- Bevizsgált termék, **TÜV GS RoHS tanúsítvánnyal**
- **12 hónap jótállás!**
etőség gyermekek és felnőttek számára egyaránt. Amellett, hogy örömteli kikapcsolódást nyújt és jó kedvre derít, pozitív hatást gyakorol az egész szervezetre. Jelentős szerepet kaphat a gyermekek koordinációs képességeinek javításában, az izomépítésben, az állóképesség növelésében, a zsírégetésnél, az egyensúlyérzék fejlesztésénél valamint az anyagcsere, a szív és az idegrendszer működésénél egyaránt.A termék minősége kifogástalan, használata biztonságos, amelyet a szigorú TÜV tanúsítvány is igazol. Összeszerelése egyszerű, két felnőtt könnyedén fel tudja állítani. A felhasználó biztonságát a védőháló és a szivacsozott rugóvédő garantálja. A trambulint egyszerre csak egy személy használhatja, különben balesetveszélyes! Amennyiben többen használják egyszerre az a trambulin élettartamát is jelentősen csökkenti az egyenetlen igénybevétel miatt.Tippek, tanácsok:- A biztonsági hálót tartó rudakat a W formájú lábakhoz kell rögzíteni. Ezek kívül helyezkednek el és az ugrálófelületig érnek.- A hálót több ponton is rögzíteni kell a vázhoz, hogy a gyermekek véletlenül se eshessenek ki belőle.- A termék összecsomagolva elfér egy személyautó hátsó ülésén vagy csomagtartójában.- Ősszel mindenképp érdemes szétszedni és száraz helyen tárolni, hogy az időjárási viszontagságok ne károsítsák.Webáruházunkban ehhez a trambulinhoz egész évben kaphatók kiegészítők:- [Rugótakaró](http://shopping-all.hu/rugotakaro-1676_c899.html 'Tovább a kategóriához')- [Védőborítás](http://shopping-all.hu/vedoboritas-1677_c900.html 'Tovább a kategóriához')- [Védőháló](http://shopping-all.hu/vedohalo-1678_c901.html 'Tovább a kategóriához')- [Pótmatrac](http://shopping-all.hu/potmatrac-1680_c903.html 'Tovább a kategóriához')A termék tulajdonságai:- Ugrálófelület: nagyon sűrű szövésű, rendkívül strapabíró fekete propilén anyag- A létra tartozéka a csomagnak- Rugók: 36 db, Ø 3,2 mm horganyzott acéldrótból, 178 mm (28N) hosszú, Ø 25 mm- Rugóvédő: kék színű, felső része UV álló PVC borítású, alsó része 130 g/m² sűrűségű mindkét oldalán laminált polietilén anyag, 29 cm széles szegéllyel, 21 mm anyagvastagsággal, EPE szivacsozással, 6+15 mm-es rétegben- Rugóvédő szélessége: 29 cm- Védőháló anyaga: fekete színű, nagyon sűrű szövésű polietilén anyag- Hálótartó rudak: Ø 28 mm-es 1,2 mm vastag acélrudak, Ø 48 mm-es 10 mm anyagvastagságú EPE szivacsborítással- Védőháló rögzítése: U alakú acélbilincsekkel két ponton- Ugrálófelület magasság: 46 cm- Teljes magasság: 183 cm- 3 db W-alakú láb- Terhelhetőség: 50-125 kg- Védőháló és létra tartozék- TÜV GS RoHS tanúsítvánnyal rendelkezik- 12 hónap jótállással! (a jótállás otthoni, rendeltetésszerű használat esetén, a szerkezeti elemekre vonatkozik – a kopó alkatrészekre nem)

Az olcsó.hu Trambulin szett védőhálóval és létrávasl 180 cm (Spartan 982) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Trambulin szett védőhálóval és létrávasl 180 cm (Spartan 982) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.