Head Graphene XT Radical MP teniszütő


59.990 Ft

Különlegesen erős anyagból készült teniszütő. A megfelelő súlyelosztás növeli a labda sebességét, gyorsabb játékot tesz lehetővé. Merev, nehéz ütő dinamikus játékhoz maximális ko Teljes leírás >

Boltok és árak


Termékleírás

Különlegesen erős anyagból készült teniszütő. A megfelelő súlyelosztás növeli a labda sebességét, gyorsabb játékot tesz lehetővé. Merev, nehéz ütő dinamikus játékhoz maximális kontrollal.
Andy Murray sok profi mérkőzésére választotta már a Head Graphene Radical MP teniszütőt.

A Head Graphene XT Radical MP teniszütő jellemzői:
- profil: 20/23/21 mm
- fejméret: 630 cm2
- súly: 295 g
- súlypont (ballance): 315 mm
- hossz: 68,5 cm
- húrképlet: 16x19

A Graphene a legkorszerűbb nanotechnológiával előállított anyag a sporteszközök gyártásában. Az anyag egyetlen kétdimenziós szénatomból áll - ma ez a világ legkönnyebb és legerősebb anyaga. A Head Graphene szériák lehetővé teszik a maximális teljesítményt az energia csökkentése mellett. Az ütősorozat ennek köszönhetően nagyobb ütéserővel és kiváló súlyelosztással rendelkezik, könnyebb lendítést és manőverezhetőséget biztosít.

Az olcsó.hu Head Graphene XT Radical MP teniszütő árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Head Graphene XT Radical MP teniszütő vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások