Spinning kerékpár

Találatok száma: 2 db / 1 oldalon
termék kép nagyítás

Spokey Katana spinning kerékpár

A Spokey Katana spinning kerékpár otthoni edzésre kiválóan alkalmas. A fokozatmentesen állítható ellenállás, az állítható ülés- és kormánymagasság a saját igényeknek megfelelő edzést tesz lehetővé, a 13 kg-os lendkerék megfelelő intenzitást biztosít.

A Spokey Katana spinning kerékpár jellemzői:
- lendkerék: 13 kg
- 8 fokozatban állítható ellenállás
- függőlegesen és vízszintesen állítható ülés - maximális nyeregmagasság: 101 cm
- állítható kormánymagasság
- beépített szállítógörgők
-
A Spokey Katana spinning kerékpár otthoni edzésre kiválóan alkalmas. A fokozatmentesen állítható ellenállás, az állítható ülés- és kormánymagasság a saját igényeknek megfelelő edzést tesz lehetővé, a » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Spokey Akira spinning kerékpár

A Spokey Akira spinning kerékpár otthoni edzésre kiválóan alkalmas. A fokozatmentesen állítható ellenállás, az állítható ülés- és kormánymagasság a saját igényeknek megfelelő edzést tesz lehetővé, a 13 kg-os lendkerék megfelelő intenzitást biztosít.

A Spokey Akira spinning kerékpár jellemzői:
- lendkerék: 13 kg
- állítható ellenállás (8 fokozat)
- függőlegesen és vízszintesen állítható ülés - maximális nyeregmagasság: 100 cm
- állítható kormánymagasság
- beépített szállítógörgők
-
A Spokey Akira spinning kerékpár otthoni edzésre kiválóan alkalmas. A fokozatmentesen állítható ellenállás, az állítható ülés- és kormánymagasság a saját igényeknek megfelelő edzést tesz lehetővé, a » Termék lap
 

Találatok száma: 2 db / 1 oldalon

Az olcsó.hu Spinning kerékpár árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Spinning kerékpár vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.