3 x 6 méteres Erős minőségű Mobilsátor Oldalfal


144.990 Ft

Kik számára ajánljuk: Ajánljuk mindazoknak, akik számára fontos a - mint a sátortípus nevéből is látszik - mobilitás, a gyors felépítés és lebontás. Azok számára, akik nem szeretnéne Teljes leírás >

Termékleírás

Kik számára ajánljuk: Ajánljuk mindazoknak, akik számára fontos a - mint a sátortípus nevéből is látszik - mobilitás, a gyors felépítés és lebontás. Azok számára, akik nem szeretnének bajlódni a hosszú installációval. Családok számára, rövid családi rendezvényekhez, délutáni kerti sütögetésekhez. Éttermek, Bisztrók és más vendéglátó ipari egységek számára. Rövid időszakú helybővítésre, fesztiválokra, rendezvényekre való kitelepülésre. Különböző információs tevékenységek elvégzésére. Piaci, vásári tevékenység, értékesítés végzésére Önkormányzatok, művelődési központok részére, különböző városi rendezvények, népművelődési programok megrendezésére. Különféle autó és motorsport, valamint bármely sportrendezvények szervezőinek. Mobilsátorra vagy Partysátorra van szükségem? Amennyiben ön tartós időre (több nap) szeretné felállítani a sátrát, több ember számára, és szeretne az időjárás viszontagságai ellen a legnagyobb mértékben felkészülni, akkor Önnek a Partysátrainkat ajánljuk. Ha azonban fontos a gyors felépítés, a mobilitás, és a felhasználás időtartama rövid (pár nap) akkor nincs jobb választás, egy Mobilsátornál Sátor mérete: 3 x 6 m Sátor minősége: Erős Ponyva Színe: Piros Oldalfalak száma: 0 Ablakok száma: 0 Felépítés Erős, kiváló minőségű acélszerkezet, porszórással kezelt felületvédelmi kivitelben. Négyzetes profil: 40 x 40 mm A profilok falvastagsága: 0,7 mm 3-szoros állítható magasságú- áteresztő magasság 1,8 - 2,0 m Modern, könnyen nyitható/zárható mechanizmus Kiváló minőségű kattanó rendszera gyors összeszereléshez. A furatos talpakon, plusz talajhoz való rögzítési lehetőség A sátor sarkain található gyűrűk, további köteles rögzítési lehetőséget kínálnak Ponyva A ponyva 600 D-s oxfordi szövésű, PVC bevonattal ellátott poliészter Teljesen természetes, vászonhatású külső borítás 100 %-os vízállóság Magas UV-védelem Könnyen tisztítható, vízálló anyag A tető, és az oldalfalak rögzítése a szerkezethez, tépőzáras hevederekkel történik Ablakos kivitelű sátraink, nagy, panoráma ablakokkal vannak ellátva, így biztosítva a fényt a sátrakban Összeállítás Az összeállítás csak perceket vesz igénybe, a sátor vázát körülbelül félig nyissuk ki, és illesszük ráa sátorra a tetőponyvát. Ezután figyelve arra, hogy a sarkoknál a ponyva ne csússzon el, nyissuk ki teljesen a sátrat, majd a lábak tetején pattintsuk be a rögzítő csapokat. Ezután állítsuk be a kívánt magasságot. Hordozótáska A gyakori használathoz, fokozottan ajánljuk egy hordozótáska megvásárlását. A táska erős anyaga, modern megjelenése, és teherbírása sokkal egyszerűbbé teszi a sátor szállítását és tárolását.

Az olcsó.hu 3 x 6 méteres Erős minőségű Mobilsátor Oldalfal nélkül (Piros) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy 3 x 6 méteres Erős minőségű Mobilsátor Oldalfal nélkül (Piros) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások