Garmin Instinct Optic, Red


127.900 Ft

Garmin Instinct Optic: GPS/GLONASS/GALILEO. Bluetooth/ANT+. Okosóra módban: akár 14 nap; GPS módban: akár 16 óra; UltraTrac: akár 40 óra. Felbontás:128 x 128 képpont. Garmin Instinct OpticGPS, Teljes leírás >

Termékleírás

Garmin Instinct Optic: GPS/GLONASS/GALILEO. Bluetooth/ANT+. Okosóra módban: akár 14 nap; GPS módban: akár 16 óra; UltraTrac: akár 40 óra. Felbontás:128 x 128 képpont. Garmin Instinct OpticGPS, amire számíthatHa általában a járt úttól távol kalandozik, akkor az Instinct az ideális társa. A GPS, GLONASS és Galileo műholdas rendszerek támogatásával még olyan helyeken is meghatározza a helyzetet, ahol a GPS egyedül arra nem lenne képes. A beépített, 3 tengelyű iránytű és a barometrikus magasságmérő pontosan mutatja magasságát és haladási irányát. Felejtse el a találgatást útja során, egyszerűen használja a TracBack funkciót a kiindulópontra történő visszatéréshez.Edzés és tevékenységkövetésAz Instinct GPS-es óra figyeli szívritmusát, tevékenységeit és a napi stressz-szintjét. Ha készenáll az edzésre, számos előre betöltött tevékenységprofil biztosítja, hogy futásnál, kerékpározásnál, úszásnál és további sportoknál gyorsan nekikezdhessen.Maradjon kapcsolódvaAz okos értesítések használatával telefonját a zsebében hagyhatja. Párosítsa arra alkalmas telefonját az Instincttel, melyet követően automatikusan feltölthető adatait a Garmin Connect online közösségi felületre, valós idejű követést indíthat, vagy használhatja a GroupTrack funkciót. A Garmin Explore pedig felületen megtervezheti kalandjait.Az amerikai 810G katonai szabványok szerint ellenáll a hőnek, rázkódásnak, valamint 100 méteren fellépő víznyomásnakBeépített 3 tengelyű iránytű és barometrikus magasságmérő, valamint GPS, GLONASS és Galileo támogatású műholdvevőSzívritmus, tevékenység és stressz-szint követés, előre betöltött tevékenységprofilokMaradjon kapcsolódva az okos értesítések és a Garmin Connect™ felületre történő automatikus feltöltésselTracBack® funkció, mellyel visszanavigálhat ugyanazon az útvonalon, amelyen érkezett; a Garmin Explore™ felületen megtervezheti utazásaitAkkumulátor élettartam: akár 14 nap okosóra módban, akár 16 óra GPS használattalOkosóra módban: akár 14 nap; GPS módban: akár 16 óraGPS/GLONASS/GALILEOFelbontás:128 x 128 képpontBluetooth/ANT+Karóra funkciókGyorsulásmérőHőmérőLépésszámlálás, mozgásra figyelmeztetésMegmászott emeletek számolásaMoveIQErősítős, beltéri edzésekSzemélyre szabható adatmezőkSzemélyre szabható tevékenységi profilokIsmereteink szerint a Huawei és a Honor telefonok felhasználói a Garmin (és pár egyéb gyártó) készülékeivel együttműködési problémákat tapasztalhatnak. 2017 év végén a fenti gyártók telefonjaik rendszerszoftvereit úgy módosították, hogy azok következtében a Bluetooth eszközökkel kapcsolatos adatcsere bizonytalanná vált vagy esetenként teljesen meg is szűnt. A Garmin próbálta megoldani ezt a saját oldaláról, azonban nagyon kevés sikert ért el, mindemellett a Huawei és a Honor telefonok szoftvereiben azóta sem történt javulás.A fentiek miatt a Garmin készülékek problémamentes használata nem garantálható ilyen telefonok esetén.

Az olcsó.hu Garmin Instinct Optic, Red árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Garmin Instinct Optic, Red vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások