Hello Kerékpáros ruházat

Találatok száma: 1 db / 1 oldalon
termék kép nagyítás

Védőfelszerelés szett Hello Kitty sisakkal

Üzletünk által kínált, Spartan márkájú Hello Kitty védőfelszerelés szett kiválóan biztosítja a biztonságos sportolást és mozgást gyermekeink számára.

A szett három féle védőfelszerelést tartalmaz, összesen öt részes, mely védi a térdeket, a könyököt, illetve egy sisak is a szett részét képezi, amely a fejet védi.

Felcsatolása egészen egyszerű, a viselete kényelmes.

Rendkívül jó minőségű, kiválóan szellőző, puha anyaga, finoman simul a térdre, könyökre, illetve a kézre.

A védő szett térd és
Üzletünk által kínált, Spartan márkájú Hello Kitty védőfelszerelés szett kiválóan biztosítja a biztonságos sportolást és mozgást gyermekeink számára. A szett három féle védőfelszerelést tartalmaz, » Termék lap
 

Találatok száma: 1 db / 1 oldalon

Az olcsó.hu hello árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy hello vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.