High Peak ülőpárna


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Összecsavarható, önfelfújós turista-ülőpárna A praktikus modell magas komfortot és persze egészségvédő megoldást kínál túráink során, a köveken, farönkökön történő ücsörgése Teljes leírás >

Termékleírás

Összecsavarható, önfelfújós turista-ülőpárna A praktikus modell magas komfortot és persze egészségvédő megoldást kínál túráink során, a köveken, farönkökön történő ücsörgések közepette. További jellemzői Anyag: poliészter (csúszásmentes felülettel) Méret: 40 x 30 x 3 cm Súly: 300 g A termék a képen látható színtől eltérhet. Szabadtéri rendezvényekhez, horgászoknak, vadászoknak, túrázóknak ajánljuk ezt az ülőpárnát.

Az olcsó.hu High Peak ülőpárna árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy High Peak ülőpárna vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.