KLARFIT HR 1100 erősítő állvány, Half Rack, 2


75.090 Ft

Hatékony edzés és izomépítés a négy fal között: a Klarfit HR 1100 erősítő állvány otthon is olyan professzionális edzést tesz lehetővé, mintha edzőteremben lenne. Az állvány 2 J-hor Teljes leírás >

Boltok és árak

KLARFIT HR 1100 erősítő állvány, Half Rack, 2 J-horog, húzódzkodó rúd, fekete  

Szállítási ár és információk:
A termék raktáron van. Postaköltség 1 990 Ft utánvétel, valamint 1 490 Ft előreutalás és PayPal esetén.


Termékleírás

Hatékony edzés és izomépítés a négy fal között: a Klarfit HR 1100 erősítő állvány otthon is olyan professzionális edzést tesz lehetővé, mintha edzőteremben lenne. Az állvány 2 J-horoggal rendelkezik, amelyekkel 32 magasságfokozatot is beállíthat 6 cm lépésenként, ezáltal problémamentesen és gyorsan alakíthatja az individuális igényekhez az edzést. Rendelkezésre áll 2 súlyzó tartó felület is: ennek köszönhetően az állvány a tipikus bench press gyakorlatokhoz is alkalmas. A stabilan rögzített, 3 cm átmérőjű húzódzkodó rúd gondoskodik a sokoldalú tornáról és a plusz stabilitásról.A Klarfit HR 1100 erősítő állvány 5x5 cm méretű szögletes acélrúdból készült, melynek anyagvastagsága 1,5 mm, ami garantálja a maximális 150 kg terhelhetőséget. A rend érdekében a Half Rack az 5 cm nyílással rendelkező kézi súlyzók elhelyezéséhez 2 tartóval felszerelt. A fokozott stabilitás céljából az állvány csavarokkal is rögzíthető a padlóhoz. A gumis védőkupakok védik a padlót a sérüléstől és az eszközt az elcsúszástól.A Klarfit HR 1100 Half Rack-kel már semmi nem állhat a hatékony és biztonságos edzés útjába, hogy Ön otthon is építhesse izmait.Elérhető színek: fekete, fehér (10031715 számú termék).Kérjük, vegye figyelembe, hogy a megjelenített súlyzórúd és a súlyok nem képezik a csomagolás részét.

Az olcsó.hu KLARFIT HR 1100 erősítő állvány, Half Rack, 2 J-horog, húzódzkodó rúd, fekete árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy KLARFIT HR 1100 erősítő állvány, Half Rack, 2 J-horog, húzódzkodó rúd, fekete vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások