Schildkröt Good Vibes Graffiti waveboard


32.590 Ft

A Schildkröt Good Vibes Grafiti waveboard gördeszka jellemzői: - 360 fokban forgó, 80 mm-es PU kerekek - széles PU deszka - csapágy: ABEC 7 - maximális terhelhetőség: 80 kg - súlya: 2100 Teljes leírás >

Boltok és árak


Termékleírás

A Schildkröt Good Vibes Grafiti waveboard gördeszka jellemzői:
- 360 fokban forgó, 80 mm-es PU kerekek
- széles PU deszka
- csapágy: ABEC 7
- maximális terhelhetőség: 80 kg
- súlya: 2100 g

A Waveboard egy könnyű gördeszka, mely kiválóan alkalmas a snowboardos és szörfös mozdulatok gyakorlására, mivel a gördeszka a snowboardhoz, illetve a szörfhöz hasonlóan kanyarodik.
Görkorcsolyázáshoz, gördeszkázáshoz, biciklizéshez minden esetben javasoljuk a védőfelszerelést!

A Waveboard deszkán hullámszerű mozgásokkal érheti el a szükséges lendületet. Csúszásgátlóval ellátott nagy műanyag felület biztosítja a biztonságos és stabil állást a gurulás során. A deszka 2 részét rugó köti össze. A hihetetlen mobilitásnak köszönhetően a waveboard gyors mozgást tesz lehetővé.

Kérjük mindig vegye figyelembe az érvényes forgalmi szabályokat és az Ön településén alkalmazott egyéb szabályokat. Csak egy személy használhatja. A waveboard deszkát csak megfelelő, sík, tiszta, száraz és a többi úthasználótól lehetőleg mentes felületen használja. Ne használja sisak, csukló-, könyök- és térdvédő nélkül. Csak megfelelő cipővel szabad ráállni. Kerülje el a lejtős terepet, ne  használja sötétben vagy rossz látási viszonyok között.
8 éves kortól ajánlott.

Az olcsó.hu Schildkröt Good Vibes Graffiti waveboard gördeszka árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Schildkröt Good Vibes Graffiti waveboard gördeszka vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások