[in.tec]® Fittness futópad 125 x 65 x 121 cm


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Fittness futópad A futás és a gyaloglás ideális a mozgás újrakezdéséhez, a kondíció megőrzéséhez, fogyáshoz és a szív-és érrendszeri erőnlét javításához. A futópad segítségév Teljes leírás >

Termékleírás

Fittness futópad A futás és a gyaloglás ideális a mozgás újrakezdéséhez, a kondíció megőrzéséhez, fogyáshoz és a szív-és érrendszeri erőnlét javításához. A futópad segítségével könnyebben beillesztheti edzését a napirendjébe, kényelmesen, otthonról készítheti hozhatja magát formába. A kiváló minőségű futópad összehajtható, így kis helyen is elfér, valamint könnyen tárolható. Különböző funkciókkal - idő, távolság, megtett út, elégetett kalória - ellátott monitorral rendelkezik, melyek segítséget nyújtanak az edzésterv betartásához. A futópad elektronikus motor nélkül, a testi mozgás hatására indul be. Tulajdonságok: - összehajtható, helytakarékos - maximális terhelhetőség 200kg - LC-kijelzővel Szín: - fekete / piros Méret (hossz x szélesség x magasság): - 125 x 65 x 121 cm Szállításra kerül: - futópad - összeszereléshez szükséges anyagok - használati útmutató Márkatermék az [in.tec]® márkacsaládból.

Az olcsó.hu [in.tec]® Fittness futópad 125 x 65 x 121 cm LC-kijelzővel több funkciós piros/fekete összehajtható árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy [in.tec]® Fittness futópad 125 x 65 x 121 cm LC-kijelzővel több funkciós piros/fekete összehajtható vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.