Reebok Jet100 futópad


289.990 Ft

A Jet100-as futópad a Jet széria tagja, ami büszkén reprezentálja a szenzációs "Air Motion" technológiát. Ez annyit jelent hogy a 130x43 cm nagyságú futófelületbe épített légzsákok sokk Teljes leírás >

Termékleírás

A Jet100-as futópad a Jet széria tagja, ami büszkén reprezentálja a szenzációs "Air Motion" technológiát. Ez annyit jelent hogy a 130x43 cm nagyságú futófelületbe épített légzsákok sokkal hatékonyabban nyerik el a lábleérkezés során fellépő ütést mint korábbi társai. Ez segíti, hogy a futás még hatékonyabb, kellemesebb élmény legyen, és nagyban csökkenti az ízületi sérülések kialakulásának esélyét. A Jet100-assal tovább edzhet mint eddig, kényelmesebben és sokkal kisebb sérülési kockázattal. Reebok Jet100 főbb jellemzői: -Hálózatról táplált. -Sebesség:16 km/h -12%-os dőlésszög -Konzol visszajelzés: pulzus, kalória, idő, sebesség, távolság, a kiválasztott program. -MP3 kapcsolat és beépített hangszórók/Tablet tartó -2 LE motor teljesítmény, maximálisan 3,5 LE teljesímény -Légpárnás ízületkímélő technológia -Maximális terhelhetőség 110kg -Összecsukható -Markolat pulzusérzékelő -Futófelülete mérete 130x43cm. -24 program, többek között a testzsír elemzés. -7 kijelző funkció -Programozható dőlésszög -Auto-stop biztonsági rendszert. -Ultra csendes -Mozgatáshoz kerekek. -Méret : magasság: 139 szélesség:78 hosszúság:171cm. -Súly: 80kg. – A futópadra a garancia 1 év. Hosszabbítható akár 3 évig! FUTÁSRA FEL A futópadot egy 2LE motor hajtja és üzemelteti, amivel a Reebok Jet 100 futópad futósebessége eléri a 16km/órát. Ennek a mértékét könnyedén és egyszerűn tudja állítani a beépített gombok segítségével. De akár előre beállított programon keresztül is elérheti, progresszíven haladva a kitűzött célsebesség felé. 12 különböző dőlésszög állításával és 24 programmal kiemelkedő minőségű edzést gyakorolhat otthon nap mint nap. A kijelzőn könnyedén áttekinthet mindent, és folyamatos kontrollt biztosít az edzéshez. A LEGAPRÓBB RÉSZLETEKIG MINŐSÉG A gép akár összeszerelt állapotban is kérhető, ami azonnal használatba vehető. Az összecsukható kivitelnek köszönhetően garantálható az is, hogy nem fog sok helyet foglalni otthonából. Apró részletekben még megtalálja a Jet100-ban az MP3 támogatási lehetőséget és a beépített hangszórókat egyaránt. Ezekkel mind-mind elősegítheti a hatékony edzést, a motivációt, és az egészséges életmód kialakulását. Ingyenes üzembe helyezés Az üzembehelyezés magába foglalja a termékek precíz ellenőrzését, szőnyeg felhasználó súlyához igazitása, futószőnyeg preciz beállítást az egyenes, akadásmentes futáshoz. Első szilikon olajozást, komplett átvizsgálása a kiegészitő elemeknek pulzus érzékelők tesztje, hangszórok tesztje, összes gomb kipróbálása, motor bejáratás, emelő motor tesztelése. 

Gyártó
Reebok
Gyártó
Reebok

Az olcsó.hu Reebok Jet100 futópad árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Reebok Jet100 futópad vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások