Reebok Edge 2.2 futópad


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Bemutatótermünkben az összes termék kipróbálható!  ÁRUHÁZI BEMUTATÓ DARAB CSAK SZEMÉLYES VÁSÁROLHATÓ MEG!   (Szombaton és vasárnap is nyitva vagyunk!) Reebok Edge 2.2 futópad - Háló Teljes leírás >

Termékleírás

Bemutatótermünkben az összes termék kipróbálható!  ÁRUHÁZI BEMUTATÓ DARAB CSAK SZEMÉLYES VÁSÁROLHATÓ MEG!   (Szombaton és vasárnap is nyitva vagyunk!) Reebok Edge 2.2 futópad - Hálózati feszültség. - Dőlésszög állítása: manuálisan. - 3 felhasználói program. - Sebesség: 0.8 - 12 km/h. - Markolat pulzusérzékelős. - Programok a következők: 3 előre beállított programok és 3 célprogramok. - Konzolon visszajelzés, beleértve: sebesség, idő, távolság, kalória és pulzus. - Futófelület mérete: hossza: 120 cm, szélessége: 40 cm. - Maximális terhelhetőség: 100 kg.(85 kg ig terhelhető) - Mozgatáshoz kerekek. Általános információk: - Méretei: magasság: 156 cm, szélesség: 71 cm, mélység: 131 cm. - Súlya: 60 kg. – A futópadra a garancia 1 év. Hosszbítható akár 3 évig! Ingyenes üzembe helyezés Az üzembehelyezés magába foglalja a termékek precíz ellenőrzését, szőnyeg felhasználó súlyához igazitása, futószőnyeg preciz beállítást az egyenes, akadásmentes futáshoz. Első szilikon olajozást, komplett átvizsgálása a kiegészitő elemeknek pulzus érzékelők tesztje, hangszórok tesztje, összes gomb kipróbálása, motor bejáratás, emelő motor tesztelése. 

Az olcsó.hu Reebok Edge 2.2 futópad árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Reebok Edge 2.2 futópad vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.