Capital Sports Pacemaker X30, futópad, profi házi


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Capital Sports Pacemaker X30, futópad, profi házi edző, 3 lóerő, 22 km/h, pulzusmérő, fekete Futópad – házi edző pulzusmérővel és nagy, tompított futófelülettel nagyigényű beltéri f Teljes leírás >

Termékleírás

Capital Sports Pacemaker X30, futópad, profi házi edző, 3 lóerő, 22 km/h, pulzusmérő, fekete Futópad – házi edző pulzusmérővel és nagy, tompított futófelülettel nagyigényű beltéri futóedzésre. 3 lóerős teljesítményével és akár 22 km/h-ig beállítható sebességével, akár 20%-os emelkedési szöggel, 36 előre beállított edzésprogrammal valamint az elégetett kalóriák, pulzus frekvencia, lefutott távolság, sebesség és idő megjelenítésével. Helytakarékos és könnyen tárolható az összecsukható futófelületnek és a kerekeknek köszönhetően. A Capital Sports Pacemaker X30 készülék segít Önnek mindennapi futóedzésében. A professzionális futópad Önt módszeresen egyre jobb és jobb futóeredményekhez vezeti 36 edzési programjával, pulzusmérőjével és beállítható sebességeivel valamint emelkedési szögeivel. Mindegy, hogy az Ön célja kondiban maradni, lefogyni vagy az állóképességét javítani: a 36 program között optimális futóedzést talál szükségleteinek megfelelően. Az áttekinthető vezérlőegységnek köszönhetően a sebességet és az emelkedést is meg lehet választani. Lehetséges az egyenes terepen való könnyű gyaloglástól hegyen való sprintelésig beállítani, akár 22 km/h sebességig, akár 20%-os emelkedési szögig. A kívánt beállításokat individuálisan vagy a gyorsválasztó gombok egyikével lehet megtenni. A Pacemaker X30 készülék a Capital Sports cégtől különösen nagy futófelületet kínál dupla lökéscsillapítással, mely teljesen természetes futó érzést nyújt és emelett kíméli az ízületeket. A fogórészben érzékelők találhatók, melyek segítségével mérhető a pulzus. Ezen kívül az össz elégetett kalória is megjelenítődik. Így tehát mindig áttekintése lesz fizikai sikereiről. A készülék ezen kívül rádió vevővel rendelkezik, mely a mellkas szívfrenkvenciájának adatait fogadja. Mivel futás során nemcsak a fizikai, de a lelkiállapot is szerepet játszik, a Capital Sports futópad AUX bemenettel bír, melyen keresztül edzés közben zenét lehet lejátszani iPad-ről, iPod-ról, iPhone-ról vagy egyéb lejátszási eszközökről. Ezen kívül a vezérlőkonzol különféle tárolóegységeket kínál az ilyen típusú berendezések vagy például italok számára. A praktikus elhelyezés érdekében a futópadot könnyen össze lehet rakni és szét lehet szedni, így az eszköz számára kisebb helyiségekben is könnyen találhat alkalmas helyet. Emellett a készülék mindig készen áll a használatra. Kerekeinek köszönhetően nagyobb erőfeszítés nélkül eltolható a térből. A tartós elhelyezés érdekében ezen kívül a szerkezetet teljesen lapos állapotba lehet összecsukni.

Az olcsó.hu Capital Sports Pacemaker X30, futópad, profi házi edző, 3 lóerő, 22 km/h, pulzusmérő, fekete árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Capital Sports Pacemaker X30, futópad, profi házi edző, 3 lóerő, 22 km/h, pulzusmérő, fekete vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.