NordicTrack RX800 evezőgép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Új modell! Csúcsminőségű NordicTrack evezőpad, mely 20 edzés programmal rendelkezik, könnyen összecsukható edzés után és levegő ellenállású rendszerrel teszi természetessé az edzést. Teljes leírás >

Termékleírás

Új modell! Csúcsminőségű NordicTrack evezőpad, mely 20 edzés programmal rendelkezik, könnyen összecsukható edzés után és levegő ellenállású rendszerrel teszi természetessé az edzést. A termék megtekinthető és kipróbálható bemutatótermünkben, 1067 Budapest, Teréz krt 11.  Ellenállás Állítható levegő ellenállású rendszer teszi természetessé az edzést Programok száma 20 (10 watt és 10 kalória alapú program) Maximális teherbírás: 130 kg Az evezőgépet nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték, de a 130 kg felhasználói testsúlyt komolyan kell venni! Ne használja a szobabiciklit ennél nehezebb személy! Konzol kijelzés LCD kijelző, melynek a pozíciója változtatható Konzol jellemzők Mutatja a megtett távolságot, sebességet, időt, kalóriát, watt-ot, a percenkénti és az összes csapásszámot Helykímélő rendszer Ha az evezőgép nincs használatban, összecsukható. Az Easy one Step Space Saver™ rendszernek köszönhetően a gép összecsukása egyszerű és könnyű Húzókar Puha tapintású, ergonomikus fogású húzókar segíti a hosszabb ideig tartó edzést és a komfortérzetet Szórakozás Az iPOD/MP3 média lejátszó csatlakozással és az Intermix Acoustics™ 2.0 beépített hangszórókkal gyorsabban telnek a percek az edzés ideje alatt Beépített kerekek A gép könnyű mozgatása érdekében kerekek lettek beépítve. Nem kell mást tenni, mint megemelni a terméket a kerekekkel szemközti oldalon, és könnyedén áthelyezheti azt otthona másik pontjára. Pedálok A nagy méretű és csúszásmentes pedálok javítják a komfortérzetet az edzésnél Üléssín A nagy méretű üléssínnek köszönhetően az evezőgép ülésének mozgása egyenletes és csendes A teljes test edzése Az ergonomikus tervezés a maximális kalóriaégetéshez, a test alsó és felső izmainak megformálásához nyújt segítséget Minőség A csúcsminőségű csapágyazás biztosítja a csendes működést, komfort érzetet, és a hosszú élettartamot Szeresd a világot (Think about the planet and “Love the World”!) Minden egyes NordicTrack termék „Szeresd a világot” minősítéssel rendelkezik, mivel a NordicTrack kompenzálja a gépek gyártása, fejlesztése, szállítása és használata során termelt teljes széndioxid kibocsátást. Evezőgép vásárlása előtt gondoljon Ön is Földünk védelmére. Garancia 12 hónap teljeskörű garancia. Product Testing A NordicTrack gépeken többszintű tesztelést végeztek, hogy a vásárlóknak egy verhetetlen teljesítményű, kiváló minőségű edzőgépet biztosítsanak.

Az olcsó.hu NordicTrack RX800 evezőgép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy NordicTrack RX800 evezőgép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.