Evezőpad Kettler COACH S


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Kettler Coach S evezőpad eredeti fából készített evezős üléssel és fa markolattal rendelkezik. Az evezőpad teljes mértékben szimulálja az evezős csónak kinézetét, magas színvonalú Teljes leírás >

Termékleírás

A Kettler Coach S evezőpad eredeti fából készített evezős üléssel és fa markolattal rendelkezik. Az evezőpad teljes mértékben szimulálja az evezős csónak kinézetét, magas színvonalú élményt nyújt. Az evezőpad segítségével végrehajtott gyakorlatok a test összes izomcsoportját sikeresen megmozgatják, segít serkenteni a vérkeringést és növeli a kalória elégetését.  Ezért ez az edzésforma egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A beltéri evezőgép segítségével nem kell a hullámokkal küzdenie, hanem kényelmesen edzhet az otthonában.

Technikai adatok:
 - Méret: 220x57x73 cm
 - Maximális terhelhetőség: 130 kg
 - Átviteli arány: 1:5
 - Edzésvezérlés: sebességfüggő 500 Wattig
 - Hajtási rendszer: sodronykötél
 - Fékrendszer: indukciós
 - Lábtartók és ülés közötti távolság: 23-116 cm
 - Kijelzők: érintőképernyős LED, változtatható 2 funkció
 - Edzésmódok: 18
 - Lendkerék: 6 kg
 - Motor teljesítmény: 500 Watt
 - Lábtartó: lábszíjak, további forgó lábtartók
 - Szállító kerekek
 - Pulzusmérés: POLAR kompatibilis, 5 kHz, beépített csatlakoztatható jelvevővel, kiegészítők
 - Szín: fekete
 - Összecsukható

Az olcsó.hu Evezőpad Kettler COACH S árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Evezőpad Kettler COACH S vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.