Fészekhinta zöld


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A fészekhintája nem csak kiváló szórakozás, de egyúttal vidám hangulatot teremt az udvaron is. Elsősorban otthoni felhasználásra ajánlott. A 95 cm átmérőjű gyűrűn akár több gyer Teljes leírás >

Termékleírás

A fészekhintája nem csak kiváló szórakozás, de egyúttal vidám hangulatot teremt az udvaron is.

Elsősorban otthoni felhasználásra ajánlott.

A 95 cm átmérőjű gyűrűn akár több gyermek is elfér, így testvérek számára is kiváló választás. Ülve vagy fekve használható, így akár pihenni is lehet rajta.

Ülőfelülete vízlepergető anyagból készült, állítható hosszúságú fekete színű PP kötéllel van ellátva.

3 év feletti gyermekek számára ajánlott.

A termék UV álló anyagból készült, de a színe tartós napsütés hatására fakulhat.

Összerelése egyszerű, kültéren és beltéren egyaránt használható. 

Technikai adatok:
 - Átmérő: 95 cm
 - Anyag: acél vázszerkezet
 - Állítható magasságú
 - Maximális terhelhetőség: 100 kg

A távolság a hinta és a talaj között több mint 35 cm legyen. Az oldalsó szabad tér vagyis az ülés körüli távolságnak minimum 45 cm-nek kell lennie. 

Az olcsó.hu Fészekhinta zöld árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Fészekhinta zöld vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.