Zehnder TDP 800 búvárszivattyú


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Búvárszivattyú. TDP 800 Max. szállítási mennyiség: 6000 l/óra Max. szállítási magasság 30 m Az elektromos többlépcsős búvárszivattyút speciálisan 8,5 m mélységből való szivattyúz Teljes leírás >

Termékleírás

Búvárszivattyú. TDP 800 Max. szállítási mennyiség: 6000 l/óra Max. szállítási magasság 30 m Az elektromos többlépcsős búvárszivattyút speciálisan 8,5 m mélységből való szivattyúzáshoz fejlesztették ki, olyan mélységekhez, amelyekből a hagyományos kerti szivattyúk már nem tudnak vizet kiszivattyúzni. A szivattyú olyan nyomástartományban működik, amely a szennyvíz szivattyúk és a mély kúti szivattyúk tartománya között van, így felhasználható a kert öntözéséhez. Szállítás tartalma 19 - 25 mm-es és 13- - 25 mm-es tömlőcsatlakozó adapterrel.

Gyártó
Zehnder
Típus
Búvárszivattyú
Vízszállítási teljesítmény
6000 l/h
Max. nyomás
3 bar
Teljesítmény
800 W

Az olcsó.hu Zehnder TDP 800 búvárszivattyú árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Zehnder TDP 800 búvárszivattyú vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.