VIP-Plus-Inline 24V szivattyú


8.990 Ft

Főbb jellemzők Max. szállítási magasság 10 m Max. szállítási mennyiség 20 l/perc Leírás Általában olyan helyre való, ahol a búvárszivattyú nem alkalmas. Mivel nem önfelszív Teljes leírás >

Boltok és árak

Nagyteljesítményű külső szivattyú 24V, 20 l/min, Comet VIP-Plus-Inline  

Szállítási ár és információk:
Termékeinkre 24 hónapos jótállást és 30 nap visszavételi garanciát biztosítunk!


Termékleírás

Főbb jellemzők

Max. szállítási magasság 10 m
Max. szállítási mennyiség 20 l/perc

Leírás
Általában olyan helyre való, ahol a búvárszivattyú nem alkalmas. Mivel nem önfelszívó, a legegyszerűbb olyan helyre telepíteni, ami a tartály fenék szintje alatt van; ez véd a legjobban a szárazonfutás ellen. Az alkalmazási helyet és az energiaforrást tekintve egyaránt flexibilis, mivel gépkocsi akkuról és hálózati adapterről is működtethető.

Típus
Kerti szivattyú
Vízszállítási teljesítmény
1200 l/h
Max. nyomás
1 bar

Az olcsó.hu VIP-Plus-Inline 24V szivattyú árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy VIP-Plus-Inline 24V szivattyú vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások