Ubbink XTRA 1600 kerti tó szivattyú


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

  A szivattyú gazdaságos, nagy teljesítményű és megbízható motorral van ellátva. Nem szabad hagyni, hogy a szivattyú szárazon fusson! Legalább 0,15 méterrel és legfeljebb 1 méterrel a v Teljes leírás >

Termékleírás

 

A szivattyú gazdaságos, nagy teljesítményű és megbízható motorral van ellátva.
Nem szabad hagyni, hogy a szivattyú szárazon fusson!
Legalább 0,15 méterrel és legfeljebb 1 méterrel a víz felszíne alatt stabil aljzatra kell állítani, amely iszaptól, homoktól és egyéb szennyeződésektől mentes. A szivattyú különleges karbantartási intézkedést nem igényel. Elegendő a szűrburkolat rendszeres ellenőrzése a szennyeződések tekintetében, és szükség estén tiszta vízzel való tisztítás.


A LIBEL Xtra szivattyút két féle módon lehet elhelyezni a tóba, illetve a tó mellett egy aknában.

Gyártó
Ubbink
Típus
Kerti tó szivattyú
Vízszállítási teljesítmény
1600 l/h
Teljesítmény
35 W

Az olcsó.hu Ubbink XTRA 1600 kerti tó szivattyú árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Ubbink XTRA 1600 kerti tó szivattyú vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.