Tellarini ECC 24 JET 24V önfelszívó szivattyú


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Jet típusú önfelszívó, egyenáramú motorral szerelt szivattyúk Alkalmazás: Nyomásfokozó berendezések a hajókon. Ívóvíz és tiszta víz szívása és szállítása kutakból, tartályokbó Teljes leírás >

Termékleírás

Jet típusú önfelszívó, egyenáramú motorral szerelt szivattyúk Alkalmazás: Nyomásfokozó berendezések a hajókon. Ívóvíz és tiszta víz szívása és szállítása kutakból, tartályokból, stb. mosás. Specifikáció:  24V egyenáramú motor, folyamatos üzemelés. Önfelszívás max. 8 m mélységig. A folyadék maximális hőmérséklete 450C. Anyagok: Szivattyútest AISI 304 rozsdaálló acél, tengely AISI 304 rozsdaálló acél, járókerék és diffúzor termoplasztikus műanyag, csúszógyűrűs tömítés kerámia/grafit/NBR.

Gyártó
Tellarini
Típus
Önfelszívó szivattyú
Vízszállítási teljesítmény
3660 l/h
Max. nyomás
6 bar
Teljesítmény
500 W

Az olcsó.hu Tellarini ECC 24 JET 24V önfelszívó szivattyú árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Tellarini ECC 24 JET 24V önfelszívó szivattyú vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.