Renkforce 400W szennyvíz szivattyú


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Max. szállítási mennyiség: 8000 l/óra Szállítási magasság: max. 5 m Max. szilárdanyag méret: 35 mm Leírás A szennyvíz szivattyú pl. tartályok (esővíz gyűjtők) át-/kiszi Teljes leírás >

Termékleírás

Max. szállítási mennyiség: 8000 l/óra
Szállítási magasság: max. 5 m
Max. szilárdanyag méret: 35 mm

Leírás
A szennyvíz szivattyú pl. tartályok (esővíz gyűjtők) át-/kiszivattyúzására, arra alkalmas készülékek fúrt kútból (talajvízből) történő vízellátására vagy pl. egy úszómedencéből történő vízkiszivattyúzásra szolgál. Alkalmas árvízt követő vízmentesítéshez vagy tavak időben korlátozott vízkeringetéséhez is. A külső úszókapcsoló aktiválja automatikusan a szennyvíz szivattyút növekedő vízállás esetén.

Jellemzők

Tömlőcsatlakozó: 25,4 mm (1'') vagy 31,75 mm (1 1/4'').

Szállítás tartalma

Szennyvíz szivattyú
Tömlőcsatlakozó
Használati útmutató.

Gyártó
Renkforce
Típus
Búvárszivattyú Szennyvízszivattyú
Vízszállítási teljesítmény
8000 l/h
Max. nyomás
0.5 bar
Teljesítmény
400 W

Az olcsó.hu Renkforce 400W szennyvíz szivattyú árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Renkforce 400W szennyvíz szivattyú vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.