Pontec Pondovario 3500 szökőkútszivattyú


17.999 Ft -tól

Pontec PondoVario 3500 szökökút szivattyú Szökőkút szivattyú kerti tavakhoz, díszkutakhoz. Alkalmas patakok és szűrő táplálásához a levehető finomszűrőnek és a második, külön sz Teljes leírás >

Boltok és árak

Termékleírás

Pontec PondoVario 3500 szökökút szivattyú

Szökőkút szivattyú kerti tavakhoz, díszkutakhoz. Alkalmas patakok és szűrő táplálásához a levehető finomszűrőnek és a második, külön szabályozható kimenetnek köszönhetően. Elforgatható, mozgatható teleszkópos fúvóka hosszabbító, 4 különböző vízképet biztosító fúvókával. ( Vulkán, sugarak, harang, kehely)

Túlmelegedés elleni védelemmel ellátva.


Teljesítmény: 3400 L/h
Emelő magasság: 2,6 méter
Vezeték hossza: 10 m


Vízképek adatai:Vulkán

220 cm magasság, 220 cm átmérő
Sugarak

150 cm magasság, 200 cm átmérő
Harang

65 cm átmérő
Kehely

60 cm átmérő
Gyártó
Pontec
Típus
Szökőkútszivattyú
Vízszállítási teljesítmény
3400 l/h
Max. nyomás
0.26 bar

Az olcsó.hu Pontec Pondovario 3500 szökőkútszivattyú árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Pontec Pondovario 3500 szökőkútszivattyú vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások