Pontec PondoVario 750 szökőkút szivattyú


8.199 Ft -tól

Pontec PondoVario 750 szökökút szivattyú Szökőkút szivattyú kerti tavakhoz, díszkutakhoz. Alkalmas patakok és szűrő táplálásához a levehető finomszűrőnek és a második, külön sza Teljes leírás >

Boltok és árak

Termékleírás

Pontec PondoVario 750 szökökút szivattyú

Szökőkút szivattyú kerti tavakhoz, díszkutakhoz. Alkalmas patakok és szűrő táplálásához a levehető finomszűrőnek és a második, külön szabályozható kimenetnek köszönhetően. Elforgatható, mozgatható teleszkópos fúvóka hosszabbító, 4 különböző vízképet biztosító fúvókával. ( Vulkán, sugarak, harang, kehely)

Túlmelegedés elleni védelemmel ellátva.


Teljesítmény: 720 L/h
Emelő magasság: 1,1 méter
Vezeték hossza: 10 m


Vízképek adatai:Vulkán

70 cm magasság, 70 cm átmérő
Sugarak

25 cm magasság, 35 cm átmérő
Harang

15 cm átmérő
Kehely

15cm átmérő
Gyártó
Pontec
Típus
Szökőkútszivattyú
Vízszállítási teljesítmény
720 l/h
Max. nyomás
0.11 bar

Az olcsó.hu Pontec PondoVario 750 szökőkút szivattyú árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Pontec PondoVario 750 szökőkút szivattyú vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások