Pentax MPX 120/5 házi vízmű


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Pentax házi vízmű rendszer a piacon jelenleg megtalálható egyik legkorszerűbb nyomásvezérlővel szerelve. A házi vízmű berendezés alkalmazható koptató hatástól mentes, nem agreszív, nem Teljes leírás >

Termékleírás

Pentax házi vízmű rendszer a piacon jelenleg megtalálható egyik legkorszerűbb nyomásvezérlővel szerelve. A házi vízmű berendezés alkalmazható koptató hatástól mentes, nem agreszív, nem robbanásveszélyes, és a szivattyú anyagát meg nem támadó folyadékhoz. A házi vízmű ideális vízellátó berendezés a háztartások, nyaralók, vikendházak részére. A házi vízmű berendezés komplett, bekötésre kész állapotban kerül átadásra. A házi vízmű rendszer önfelszívó szivattyúval kerül szerelésre. A házi vízmű rendszer elemei: Önfelszívó szivattyú, hidrofór tartály, Grundfos PM2 nyomásvezérlő, flexibilis cső, 2m HO7, villásdugóval ellátott bekötőkábel.

Gyártó
Pentax
Típus
Házi vízmű
Vízszállítási teljesítmény
4800 l/h
Max. nyomás
6 bar
Teljesítmény
900 W

Az olcsó.hu Pentax MPX 120/5 házi vízmű árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Pentax MPX 120/5 házi vízmű vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.