Pentax CM 400/01 230V átemelő szivattyú


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

CM típusú átmelő, centrifugál szivattyú. Az átemelő szivattyú alkalmazható tiszta, koptató hatástól és szilárd szennyeződéstől mentes, nem agreszív, nem robbanásveszélyes és a sziv Teljes leírás >

Termékleírás

CM típusú átmelő, centrifugál szivattyú. Az átemelő szivattyú alkalmazható tiszta, koptató hatástól és szilárd szennyeződéstől mentes, nem agreszív, nem robbanásveszélyes és a szivattyú anyagát meg nem támadó folyadékhoz. A centrifugál szivattyú jól alkalmazható hűtő- és tápszivattyúként, kertek, fóliasátrak öntözésére, szökőkutak, öntözőrendszerek működtetéséhez. A centrifugál szivattyú használható továbbá melegvízre keringető szivattyúként. Az átemelő szivattyú alkalmas hidrofór tartályal összeépíte vízellátó rendszernek, továbbá a centrifugál szivattyú alkalmas nyomásfokozásra is.

Anyagok: Szivattyúház, motorpajzs öntöttvasból, járókerék rézből, tengely rozsdamentes acélból (AISI416) készül. Tömítése csúszógyűrű (szén/kerámia/NBR).

Emelőmagasság (Hm): 46,7-33,5
Folyadékszállítás: (l/perc): 50-300
Max. szívómélység (m): 6
Max. üzemi nyomás (bar): 8
Feszültség: 230V-50Hz
Motor (kW): 3
Csatlakozás (gas): szívóoldal 2", nyomóoldal 1.1/4"
Maximum folyadékhőmérséklet: 0-90 0C
Védelem: IP44

Gyártó
Pentax
Típus
Átemelő szivattyú
Vízszállítási teljesítmény
18000 l/h
Max. nyomás
8 bar
Teljesítmény
3000 W

Az olcsó.hu Pentax CM 400/01 230V átemelő szivattyú árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Pentax CM 400/01 230V átemelő szivattyú vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.