Pentax CABT 150/00 400V önfelszívó szivattyú


89.230 Ft

Jet típusú, többfokozatú, önfelszívó szivattyú. Az önfelszívó szivattyú alkalmazható tiszta, koptató hatástól és szilárd szennyeződéstől mentes, nem agreszív, nem robbanásveszély Teljes leírás >

Termékleírás

Jet típusú, többfokozatú, önfelszívó szivattyú. Az önfelszívó szivattyú alkalmazható tiszta, koptató hatástól és szilárd szennyeződéstől mentes, nem agreszív, nem robbanásveszélyes és a szivattyú anyagát meg nem támadó folyadékhoz. Az önfelszívó szivattyú jól alkalmazható fúrt kutakhoz, háztartásokban házi vízellátó rendszerként hidrofor tartályra szerelve, hűtő- és tápszivattyúként, kertek, fóliasátrak öntözésére, szökőkutak működtetéséhez, öntözőrendszerekben, kisebb ipari létesítmények, társasházak vízellátó szivattyújaként, ill. igen alkalmas gázos vízű fúrt kutakhoz.

Anyagok: Szivattyúház, motorpajzs öntöttvasból, járókerék, diffúzor műanyagból (NORYL), tengely rozsdamentes acélból (AISI416) készül. Tömítése csúszógyűrű (szén/kerámia/NBR).

Emelőmagasság (Hm): 56,5-32
Folyadékszállítás: (l/perc): 20-90
Max. szívómélység (m): 9
Max. üzemi nyomás (bar): 6
Feszültség: 400V-50Hz
Motor (kW): 1,1
Csatlakozás (gas): szívóoldal 1.1/2", nyomóoldal 1"
Maximum folyadékhőmérséklet: 0-50 0C
Védelem: IP44

Gyártó
Pentax
Típus
Önfelszívó szivattyú
Vízszállítási teljesítmény
5400 l/h
Max. nyomás
6 bar
Teljesítmény
1100 W

Az olcsó.hu Pentax CABT 150/00 400V önfelszívó szivattyú árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Pentax CABT 150/00 400V önfelszívó szivattyú vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások