Pedrollo Hydrofresh JSWm 2AX-50CL házi vízmű


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Pedrollo Hydrofresh házi vízmű, vízellátó rendszer A Pedrollo házi vízmű berendezés alkalmazható koptató hatástól mentes, nem agreszív, nem robbanásveszélyes, és a szivattyú anyag Teljes leírás >

Termékleírás

Pedrollo Hydrofresh házi vízmű, vízellátó rendszer A Pedrollo házi vízmű berendezés alkalmazható koptató hatástól mentes, nem agreszív, nem robbanásveszélyes, és a szivattyú anyagát meg nem támadó folyadékhoz. A házi vízmű ideális vízellátó berendezés a háztartások, nyaralók, vikendházak részére. A házi vízellátó berendezés komplett, bekötésre kész állapotban kerül átadásra. A házi vízmű Pedrollo JSWm önfelszívó szivattyúval kerül szerelésre. A házi vízellátó rendszer elemei: Önfelszívó szivattyú, 50L hidrofor tartály, nyomáskapcsoló, flexi cső, 5 ágú réz idom, 2m HO7, villásdugóval ellátott bekötőkábel. Emelőmagasság (Hm): 55-28 Folyadékszállítás: (l/perc): 5-70 Max. szívómélység (m): 9 Max. üzemi nyomás (bar): 6 Feszültség: 230V-50Hz Motor (kW): 1,1 Csatlakozás (gas): 1" Maximum folyadékhőmérséklet: 0-50 0C Védelem: IP44 Gumimembrános hidrofor tartály űrtartalma (L): 50 Nyomáskapcsoló típusa: PM/5 nyomáskapcsoló A vízellátó berendezés befoglaló méretei: 58×35×55cm (Hosszúság×Széleség×Magasság)

Gyártó
Pedrollo
Típus
Házi vízmű
Vízszállítási teljesítmény
4200 l/h
Max. nyomás
6 bar
Teljesítmény
1100 W

Az olcsó.hu Pedrollo Hydrofresh JSWm 2AX-50CL házi vízmű árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Pedrollo Hydrofresh JSWm 2AX-50CL házi vízmű vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.