Grundfos Unilift KP 250-A1 szivattyú


114.605 Ft

A magas minőségű rozsdamentes acél szivatyúk a Grundfos specialitásai közé tartoznak. A szivattyútechnológiában a világ vezető cégeként szerzett tapasztalatok és ismeretek garantálják Teljes leírás >

Termékleírás

A magas minőségű rozsdamentes acél szivatyúk a Grundfos specialitásai közé tartoznak. A szivattyútechnológiában a világ vezető cégeként szerzett tapasztalatok és ismeretek garantálják a rozsdamentes acél merülőszivattyúink kiváló minőségét és megbízhatóságát.
A rozsdamentes család két sorozatból áll:
-A KP sorozat könnyű, hordozható szivattyúi alkalmasak víztelenítési feladatokra enyhén szennyezett, szálas anyagot nem tartalmazó vizek esetén max. 10 mm-es szemcseméretig.
-Az AP sorozat különféle, max. 50 mm méretű szilárd szennyeződéseket tartalmazó csurgalékvizek és háztartási szennyezett vizek szállítására készült.


Egyedülálló előnyök:
-A Grundfos KP/AP sorozatú szivattyúk a szennyezett víz eltávolító és szennyvízkezelő termékek komplett sorozatának részét képezik. Mint az összes Grundfos termék, a KP és AP szivattyúk is egyedi előnyöket kínálnak a vevő részére, bármilyen háztartási, valamint ipari és kereskedelmi célú épületekben való felhasználáshoz természetes megoldást kínálva.
-A rozsdamentes acél kiterjedt alkalmazása a KP/AP szivattyúkat rendkívül robusztussá, tartóssá és korróziómentessé teszi.
-Tartozékok széles választéka rendelhető különleges követelmények esetére.
-Teljesen hordozható „csatlakoztassa és szivattyúzzon” működés. Teljesen vagy részben bemerítve is működtethető.
Gyakorlatilag karbantartásmentes. Tisztításhoz könnyen szétszerelhető.

A KP szivattyú család:
A 0,15 kW, 0,25 kW és 0,35 kW-os motorok választékával, 10 mm szemcseméretig a kicsi, mégis igencsak robusztus KP rozsdamentes szivattyúk tökéletesen alkalmasak mindenfajta esővíz és enyhén szennyezett víz szivattyúzására.
A KP szivattyúk alkalmasak tartós telepítéshez, és lehetséges függőleges, vízszintes vagy akár még ferde beépítés is. Tartós telepítéskor, ezeket a szivattyúkat tipikusan alagsorok víztelenítéséhez, vagy mosógépek, fürdők, zuhanyzók szennyezett vizének szivattyúzására, épület körüli vízelvezetésre használják. Mivel teljesen hordozhatók, a KP szivattyúk ideálisak tartályok vagy medencék leürítésére. Úszókapcsolós kivitelben, a KP szivattyúk automatikus üzemben is használhatók.

A KP család három alap modellből áll, a
KP 150, KP 250 és KP 350.

Szivattyúzott folyadékok:
Az úszókapcsolóval vagy anélkül szerelt KP szivatyúk a következő folyadékok szivattyúzására alkalmasak:
•- tiszta nem agresszív víz
•- enyhén szennyezett víz szálak nélkül
•-esővíz
•- felszíni víz
•- talajvíz.
Ha a szivattyút ettől eltérő folyadékok szivattyúzására használták, javasolt a szivattyú átöblítése tiszta vízzel közvetlenül a használat után. A járókerék nyitott konstrukciója lehetővé teszi szilárd anyagok szabad átjutását 10 mm méretig. A függőleges szintkapcsolóval szerelt szivattyúk csak szilárd anyagok nélküli tiszta víz és csurgalékvíz szivattyúzására használhatók.

Közeghőmérséklet:
Minimális folyadék hőmérséklet: 0 °C.
Maximális folyadék hőmérséklet: 50 °C.
Két percet meg nem haladó, legalább 30 perc szünettel elválasztott időszakokra: 70 °C.
Folyamatos szivattyúzás közben a folyadék mindig teljesen el kell lepje a szívóoldali szűrőt.

Motor:
A KP szivattyú igény szerint szállítható egy- vagy
háromfázisú kivitelben. A merülőmotor folyadéktöltésű forgórész-kamrával és vízkenésű csapágyakkal rendelkezik. A motor hűtését a szivattyúzott folyadék biztosítja.
Az egyfázisú motorok beépített termikus védelemmel
vannak ellátva, ami a motort túlterhelés esetén leállítja. A motor visszahűlés után automatikusan újraindul.
A KP szivattyúk hermetikusan szigetelt motorral kerülnek szállításra a cserélhető kábel részére egy csatlakozóaljzattal.
Védettség: IP 68.
Szigetelési osztály: F.

Úszókapcsoló:
A szivattyú fogantyúján levő bilincs tartja az úszókapcsoló kábelét. Az indítási és leállítási szint közötti különbség a szivattyú fogantyúja és az úszókapcsoló közötti szabad kábelhossz változtatásával állítható.

Gyártó
Grundfos
Típus
Búvárszivattyú Szennyvízszivattyú
Vízszállítási teljesítmény
10500 l/h
Max. nyomás
0.75 bar
Teljesítmény
480 W

Az olcsó.hu Grundfos Unilift KP 250-A1 szivattyú árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Grundfos Unilift KP 250-A1 szivattyú vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások