Gardena Classic 6000 SP szennyvízszivattyú


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A könnyen kezelhető, robusztus szennyvízszivattyút Ön használhatja pincéjében víztelenítésre, szennyvíz át-és kiszivattyúzására. A Gardena 6000 SP szivattyú 10 m-es csatlakozóvezeték Teljes leírás >

Termékleírás

A könnyen kezelhető, robusztus szennyvízszivattyút Ön használhatja pincéjében víztelenítésre, szennyvíz át-és kiszivattyúzására.
A Gardena 6000 SP szivattyú 10 m-es csatlakozóvezetékének segítségével biztosítja Önnek a sokoldalú használatot, akár úszómedencék vagy kerti tavak leürítésére is.
A szivattyú legfőbb előnyei:

Úszókapcsolóval van ellátva a ki-és bekapcsoló üzemmód érdekében.
Kopásálló szivattyúlapátokkal rendelkezik a hosszú élettartam érdekében.
Hővédő kapcsoló védi a motort a túlterheléstől
Halk, karbantartást nem igénylő kondenzátoros motorral felszerelt.

Gyártó
Gardena
Típus
Búvárszivattyú Szennyvízszivattyú
Vízszállítási teljesítmény
6000 l/h
Max. nyomás
0.5 bar
Teljesítmény
220 W

Az olcsó.hu Gardena Classic 6000 SP szennyvízszivattyú (1790-20) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Gardena Classic 6000 SP szennyvízszivattyú (1790-20) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.