FIAP Aqua Active 4.500 kerti tó szivattyú


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Energiatakarékos résmotoros Túlterhelésvédelem termokapcsolóval Karbantartásbarát Leírás Az energiatakarékos résmotorok (Vortex szabadáramlású futókerék) nagy teljesítményükkel tűn Teljes leírás >

Termékleírás

Energiatakarékos résmotoros
Túlterhelésvédelem termokapcsolóval
Karbantartásbarát

Leírás
Az energiatakarékos résmotorok (Vortex szabadáramlású futókerék) nagy teljesítményükkel tűnnek ki. Tökéletesen alkalmas vízfolyásokhoz, vízesésekhez víz szállítására vagy a tó szennyezett vizének a szűrőrendszerbe továbbítására. A frissen kifejlesztett szivattyúházba szennyezők 10 mm méretig probléma mentesen beszívhatók. A feszültség alatt álló részek műgyantával teljesen ki vannak öntve.

Szállítás tartalma
Szivattyú
Csatlakozó csonk 32/40/50 mm, gömbcsuklóval.

Gyártó
FIAP
Típus
Kerti tó szivattyú
Vízszállítási teljesítmény
4500 l/h
Max. nyomás
0.26 bar
Teljesítmény
35 W

Az olcsó.hu FIAP Aqua Active 4.500 kerti tó szivattyú árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy FIAP Aqua Active 4.500 kerti tó szivattyú vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.