FIAP Aqua Active 15.000 kerti tó szivattyú


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Tavi szivattyú, Aqua Active 15.000 Energiatakarékos résmotoros Túlterhelésvédelem termokapcsolóval Karbantartásbarát Az energiatakarékos nedvestengelyű szivattyúk (Vortex járókerékkel) Teljes leírás >

Termékleírás

Tavi szivattyú, Aqua Active 15.000

Energiatakarékos résmotoros
Túlterhelésvédelem termokapcsolóval
Karbantartásbarát

Az energiatakarékos nedvestengelyű szivattyúk (Vortex járókerékkel) nagy teljesítményükkel tűnnek ki. Tökéletesen alkalmasak patakfolyások, vízesések ellátására, vagy tavak szennyezett vizének szűrőrendszerekbe való szállítására. Az újonnan kifejlesztett szivattyúház által a szennyrészecskék 10 mm-ig problémamentesen felszívhatók. A feszültségvezető részeket teljesen műgyantába öntötték.

Műszaki adatok
Méret: (H x Sz x Ma) 300 x 260 x 180 mm
Szállítási magasság: 6 m
Szállítási mennyiség: 15000 l/óra
Szín: Kék
Teljesítményfelvét: 180 W
Üzemi feszültség: 230 V/50 Hz

Szállítás tartalma
Szivattyú, csatlakozóvég.

Gyártó
FIAP
Típus
Szökőkútszivattyú
Vízszállítási teljesítmény
15000 l/h
Max. nyomás
0.6 bar
Teljesítmény
180 W

Az olcsó.hu FIAP Aqua Active 15.000 kerti tó szivattyú árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy FIAP Aqua Active 15.000 kerti tó szivattyú vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.