FIAP Aqua Active 12.000 kerti tó szivattyú


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Energiatakarékos résmotoros Túlterhelésvédelem termokapcsolóval Karbantartásbarát Az energiatakarékos nedvestengelyű szivattyúk (Vortex járókerékkel) nagy teljesítményükkel tűnnek ki. Teljes leírás >

Termékleírás

Energiatakarékos résmotoros
Túlterhelésvédelem termokapcsolóval
Karbantartásbarát

Az energiatakarékos nedvestengelyű szivattyúk (Vortex járókerékkel) nagy teljesítményükkel tűnnek ki. Tökéletesen alkalmasak patakfolyások, vízesések ellátására, vagy tavak szennyezett vizének szűrőrendszerekbe való szállítására. Az újonnan kifejlesztett szivattyúház által a szennyrészecskék 10 mm-ig problémamentesen felszívhatók. A feszültségvezető részeket teljesen műgyantába öntötték.

Műszaki adatok
Méret: (H x Sz x Ma) 300 x 260 x 180 mm
Szállítási magasság: 5.5 m
Szállítási mennyiség: 12000 l/óra
Szín: Kék
Teljesítményfelvét: 130 W
Üzemi feszültség: 230 V/50 Hz

Szállítás tartalma
Szivattyú, csatlakozóvég.

Gyártó
FIAP
Típus
Szökőkútszivattyú
Vízszállítási teljesítmény
12000 l/h
Max. nyomás
0.55 bar
Teljesítmény
130 W

Az olcsó.hu FIAP Aqua Active 12.000 kerti tó szivattyú árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy FIAP Aqua Active 12.000 kerti tó szivattyú vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.