Extol Premium fúrógéppel hajtható mechanikus


9.490 Ft -tól

Fúrógéppel hajtható mechanikus szivattyú, műanyag ház és lapát, fém tengely

  • csőcsonk: 3/4"
  • max. fordulatszám: 3000 ford/perc
  • min. szükséges fúrógép teljes Teljes leírás >

Termékleírás

Fúrógéppel hajtható mechanikus szivattyú, műanyag ház és lapát, fém tengely

  • csőcsonk: 3/4"
  • max. fordulatszám: 3000 ford/perc
  • min. szükséges fúrógép teljesítmény: 350 W

 

Javasolt felhasználás: tiszta-, illetve kismértékben szennyezett víz szivattyúzására. Pl. eltömődött kádak, mosdók, mosógépek vagy akváriumok, továbbá  elöntött pincék, kisebb kerti tavak, medencék, hordók stb. kiszivattyúzásához, kerti öntözéshez.

 

Nem használható a következő anyagok szivattyúzására: benzin, gázolaj, etilén-glikol illetve egyéb vegyi anyagok, továbbá koptató hatású anyagot (homokot, iszapot stb.) vagy szálas anyagokat tartalmazó folyadékok, pöcegödrök és szennyvízülepítők tartalma, ivóvíz,  illetve 40 C-nál melegebb folyadékok.


Gyártó
Extol
Típus
Fúrógépszivattyú
Teljesítmény
350 W

Az olcsó.hu Extol Premium fúrógéppel hajtható mechanikus szivattyú (8877025) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Extol Premium fúrógéppel hajtható mechanikus szivattyú (8877025) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások