Einhell RWW 830 házi vízmű


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A hálózati víz egyre drágább, használja kútjának, ciszternájának vizét - pl. a WC-önlítésre, autómosásra, öntözöberendezések üzemeltetésére. A nagy teljesítményű motor csendes Teljes leírás >

Termékleírás

A hálózati víz egyre drágább, használja kútjának, ciszternájának vizét - pl. a WC-önlítésre, autómosásra, öntözöberendezések üzemeltetésére. A nagy teljesítményű motor csendesen működik, így a házon belül is telepítheti, nem fogja önt zavarni. A 19l -es tartályban nyomás alatt lévő víz mindig készen áll a felhasználásra. A gép nyomáskapcsolóval, nyomásmérő órával szerelt, a motor pedig hővédelemmel van ellátva.
Csatlakozás 230 V
Teljesítmény 800 W
Emelési magasság 8 m
Max. nyomás / Üzemi nyomás 3,2 / 3 bar
Szállítási teljesítmény max. 3000 l / h (eltolás)
Tartály 19 l
Súly 12,2 kg

Gyártó
Einhell
Típus
Házi vízmű
Vízszállítási teljesítmény
3000 l/h
Max. nyomás
3.2 bar
Teljesítmény
800 W

Az olcsó.hu Einhell RWW 830 házi vízmű árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Einhell RWW 830 házi vízmű vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.